Στις προπονήσεις προεπιλογής της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων κλήθηκε η αθλήτρια του ΑΣΤΙΡ Ιφιγένεια Μάκρα.
Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν από τις 24 έως και τις 26 Ιουνίου στο Καρπενήσι, με την ευχή όλων η Μάκρα να ξεδιπλώσει το ταλέντο της, έτσι ώστε να κληθεί σε επίσημο παιχνίδι της Εθνικής Κορασίδων.
Με αφορμή την κλήση της νεαρής αθλήτριας, εξέδωσαν συγχαρητήριες ανακοινώσεις, ο ΑΣΤΙΡ, οι Ιππότες και ο Εθνικός Αρχίπολης.
Αναλυτικά:
ΑΣΤΙΡ: «Ακόμη μια ευχάριστη είδηση στην οικογένεια του ΑΣΤΙΡ καθώς στις κλήσεις του προπονητή της Εθνικής μας ομάδας Κορασίδων Αντώνη Πριόνα βρίσκεται η Ιφιγένεια Μάκρα.
Η γεννημένη στις 2 Ιανουαρίου 2005 αθλήτρια κλήθηκε προκειμένου να συμμετάσχει στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας Κορασίδων η οποίες θα γίνουν στο Καρπενήσι από τις 24 μέχρι και τις 26 Ιουνίου.
Η Μάκρα θα πρέπει να βρίσκεται την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 στις 14:00 στο Καρπενήσι και το ξενοδοχείο “Avaris”, προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής.
Η επιστροφή της είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 26 Ιουνίου, μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης.
Ευχόμαστε στην Ιφιγένεια καλή επιτυχία και καλή αρχή στην πραγματοποίηση των ποδοσφαιρικών της ονείρων, κάνοντας υπερήφανους, εμάς και όλα τα Δωδεκάνησα».
Ιππότες: «Οι Ιππότες Μεσαιωνικής Πόλης Ρόδου συγχαίρουν την Ιφιγένεια Μάκρα, για την κλήση της στην Εθνική Ομάδα Κορασίδων. Η Ιφιγένεια έκανε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας και ως εκ τούτου αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι στο άκουσμα της είδησης. Της ευχόμαστε ολόψυχα να είναι υγιής και να συνεχίσει να πραγματοποιεί τα όνειρα της. Πολλά συγχαρητήρια, αξίζουν και στην οικογένεια της που πίστεψε από την πρώτη στιγμή στο ταλέντο της και στέκεται μονίμως στο πλευρό της. Ήμαστε βέβαιοι ότι η κλήση της στην Εθνική Ομάδα Κορασίδων είναι απλώς η αρχή των όσων θα ακολουθήσουν».
Εθνικός Αρχίπολης: «Με αφορμή την κλήση της Ιφιγένειας Μάκρα στην Εθνική Κορασίδων, θα θέλαμε να συγχαρούμε την ίδια, την οικογένεια της και όλους τους αθλητικούς συλλόγους που ανέδειξαν το ταλέντο της. Θερμά συγχαρητήρια στους γονείς Κατερίνα και Στέλιο, που πίστεψαν στο παιδί τους.
Της ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ