Δύο σημαντικές διεθνείς αθλήτριες πρόκειται να είναι παρούσες στο 1ο Rhodes International Volleyball Camp, που θα διεξαχθεί στη Ρόδο από 1 έως 7 Ιουλίου από την Volleylink Sport Agency. Οι διεργασίες θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου και παρούσες θα είναι οι διεθνείς μας αθλήτριες Όλγα Στράντζαλη (φωτό) και Ανθή Βασιλαντωνάκη. Η πρώτη είναι η βασική ακραία της Εθνικής μας ομάδας και αγωνίζεται στην Πολωνία  και συγκεκριμένα στη Legionovia Legionowo. Η Ανθή Βασιλαντωνάκη είναι η βασική διαγώνιος της Εθνικής μας ομάδας και της ιταλικης Lardini Fillotranos.

Το 1ο Rhodes International Volleyball Camp θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου από 1 έως 7 Ιουλίου. Πρόκειται για μια διοργάνωση που απευθύνεται αυστηρά σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 14 – 17 ετών που θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους στο πανέμορφο νησί μας, παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα.

Η διοργάνωση αυτή που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη Ρόδο αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία ώστε παιδιά από όλο τον κόσμο να συνδυάσουν τις διακοπές τους αποκομίζοντας γνώση και εμπειρία στο άθλημα της πετοσφαίρισης από καταξιωμένους προπονητές του χώρου. Παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν τα αξιοθέατα του νησιού, όπως τη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου που αποτελεί Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, μουσεία και περιβαλλοντικά πάρκα και να κολυμπήσουν στις βραβευμένες με μπλε σημαίες παραλίες.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ