Παράλληλα με τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ, οι άνθρωποι του Ακουσίλαου ασχολήθηκαν και με τις μετεγγραφές για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.
Όπως είχε αποκαλύψει η «δσπορ», στο στόχαστρο των «πρασίνων» βρισκόταν ένας τερματοφύλακας από ομάδα της Β’ Κατηγορίας.
Ο λόγος για τον έμπειρο γκολκίπερ Μανώλη Καμπούρη που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Δαμάγητο.
Η διοίκηση του συλλόγου είχε προσεγγίσει εδώ και ημέρες τον Μανώλη Καμπούρη εκφράζοντας ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του. Τελικά οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία και έτσι ο έμπειρος τερματοφύλακας θα υπερασπιστεί την εστία των Φανενών στην σεζόν 2019-2020.
Το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η απόκτηση του Μανώλη Καμπούρη είναι η ανακοίνωση από πλευράς Ακουσίλαου.
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει προφορικά με ακόμα πέντε ποδοσφαιριστές για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους.
Τα ονόματα των αθλητών δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο, η «δσπορ» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι πρόκειται για έναν επιθετικό, δύο μεσοεπιθετικούς και δύο μεσοαμυντικούς, με τους τέσσερις να αγωνίζονται σε ομάδα της Α’ Κατηγορίας και τον έναν σε σύλλογο της Β’ Κατηγορίας στην περασμένη σεζόν.
Μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα θα διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες έτσι ώστε ο Ακουσίλαος να ανακοινώσει και επίσημα την απόκτησή τους.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ