Τοπικές Ειδήσεις

Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Καστελλορίζου Γεωργίου Αχλαδιώτη

Δημοτικός Συνδυασμός Καστελλόριζο – ο φάρος του Αιγαίου

Συνδημότες και Συνδημότισσες

Η στιγμή της αλήθειας έφτασε.

Είναι πλέον αναπόφευκτο ότι το νησί μας πρέπει να εκσυγχρονιστεί. Όλοι μας θέλουμε ένα σύγχρονο νησί όπως εμείς το οραματιζόμαστε.

Σύγχρονο νησί λοιπόν, είναι αυτό που αφηγείται το μύθο του, την ιστορία του, ενισχύει την ταυτότητα της φήμης του, τη διεθνή εικόνα του.

Είναι το νησί που πιστεύει στον εαυτό του.

Σύγχρονο νησί είναι εκείνο, που οι δήμαρχοι και τα δημοτικά συμβούλια έχουν υπερβεί την αποξένωσή τους από την οικονομία και λειτουργούν ως μία σύγχρονη επιχείρηση που κινητοποιεί το ανθρώπινο και υλικό κεφάλαιο του νησιού για να επιτύχουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα και σε νέο κοινωνικό πλούτο, και σε εισοδήματα και σε απασχόληση και σε ποιότητα ζωής. Αυτό που πρεσβεύουμε είναι η δημιουργία μιας νέας Δημοτικής Ομάδας ανοικτής στην κοινωνία και όχι ένα κλειστό κλαμπ διαχειριστών των τοπικών ζητημάτων.

Μιλάμε με τους πολίτες, ακούμε τις αγωνίες τους, λαβαίνουμε υπόψη τις προτάσεις τους και τους μεταφέρουμε το μήνυμα της αλλαγής πορείας του Δήμου.

Η δική μας ομάδα φιλοδοξεί ν’ αξιοποιήσει χωρίς αποκλεισμούς και με αξιοκρατία μέσα στις γραμμές της, όλους όσους θέλουν να συμβάλλουν δημιουργικά στην αναγέννηση του νησιού.

Με τις ιδέες τους, τις γνώσεις, τις εμπειρίες τους, με τη δράση τους. Με τη δύναμη της υπευθυνότητάς τους.

Χρονίζοντα προβλήματα που μας… απειλούν!!!!

Στο νησί αυτό, στο Καστελλόριζο, έχουμε επενδύσει τα όνειρά μας. Είναι ο τόπος που επιλέξαμε, για να ζούμε ανθρώπινα, να απολαμβάνουμε εμείς και τα παιδιά μας, μια ξεχωριστή ποιότητα ζωής.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, αυτός ο τόπος τα προηγούμενα χρόνια αναπτύχθηκε με γρήγορους ρυθμούς, αλλά η ανάπτυξη αυτή έγινε χωρίς σχεδιασμό. Χωρίς καμία ουσιαστικά παρέμβαση από τους ανθρώπους που είχαν την ευθύνη διαχείρισης των τοπικών ζητημάτων.

Αποτέλεσμα αυτής της αδράνειας ήταν να δημιουργηθεί μια ολόκληρη γενιά νέων προβλημάτων, τα οποία μαζί με τα παλιά που ήδη μας ταλαιπωρούσαν, απειλούν πλέον σοβαρά την καθημερινότητά μας.

Δυστυχώς, όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες της αδράνειας αλλά και της αναποτελεσματικότητας που δείχνει η σημερινή διοίκηση του Δήμου Κστελλορίζου , να διαχειριστεί τα προβλήματα αυτά.

Η σημερινή διοίκηση έχει επιλέξει να μην είναι ευχάριστη στους πολίτες ,αλλά να μην είναι και χρήσιμη.

Και χρήσιμος είναι αυτός που ασχολείται με τα προβλήματα και δίνει λύσεις.

Καλούμε λοιπόν κάθε συνδημότισσα και κάθε συνδημότη να πράξει εκείνο που επιβάλει η συνείδηση του και το χρέος του για το μέλλον το δικό του και των παιδιών του.

Να ξεφύγει από αγκυλώσεις και σύνδρομα του παρελθόντος.

Η ώρα της ευθύνης έφτασε.

Είμαστε σίγουροι ότι στις 26 Μαΐου 2019 θα είμαστε πάλι μαζί και αυτή τη φορά, με την στήριξη σας,

θα οδηγηθούμε όλοι μαζί, στο να συναποφασίσουμε και να παλέψουμε για το μέλλον που μας αξίζει.

. Ο << φάρος του Αιγαίου>> είναι εδώ!

Εμμένουμε με πάθος στις Ηθικές Αξίες και με ένταση δημιουργούμε

κοινωνικές και οικονομικές Αξίες.

ΑΧΛΑΔΙΩΤΗΣ.Ι. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου