Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας της Αικατερίνης Διακίδη-Κώστα, στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Η κάθοδος μου στις αυριανές εσωκομματικές εκλογές ως Υποψήφια Μέλος ΝΟ.Δ.Ε είναι μια απόφαση ανάγκης συμμετοχής στο πολιτικά πράγματα της χώρας μας μέσα από την ιδιότητα του κομματικού στελέχους της ΝΔ. Θεωρώ ότι αξιόλογοι άνθρωποι οφείλουν κάποια στιγμή να επιστρέψουν στην κοινωνία ένα κομμάτι από αυτά που κατέκτησαν και έμαθαν, και δει να δουλέψουν για την εμπέδωση των αρχών της αξιοκρατίας, της αλήθειας, της αριστείας, του αλτρουϊσμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης, του κράτους δικαίου, της δημιουργικότητας και της ανάπτυξης της χώρας.

Έχοντας διατελέσει τέως Γραμματέας ΔΗΜ.Τ.Ο Καλλιθέας και στη συνέχεια τέως Γραμματέας ΔΗΜ.Τ.Ο Ρόδου πήρα την απόφαση αυτή τη φορά να είμαι Υποψήφια Μέλος ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου. Η απόφασή μου αυτή στηρίχθηκε στο ότι η ΝΟ.Δ.Ε ως κομματικός οργανισμός θα πρέπει να στελεχωθεί μέσα από τις εκλογικές διαδικασίες από άτομα με ικανότητες και δεξιότητες να προχωρήσουν το κόμμα της ΝΔ ένα βήμα μπροστά, να επιχειρήσουν την πραγματική διεύρυνση στην κοινωνία και να διαμορφωθούν οι συνθήκες εκείνες που θα φέρουν την νεολαία κοντά μας. Απαιτείται ένα προφίλ πιο ανοικτό στον κόσμο ώστε να γεμίσουμε ξανά τα γραφεία της ΝΔ.

Από φοιτήτρια εντάχθηκα στην ΔΑΠ/ΝΔΦΚ ως πρωτοετής τότε στο Τμήμα Βιολογίας ΑΠΘ,  τα τελευταία χρόνια συμμετείχα ως υποψήφια αιρετή στις εκλογές των καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με τη ΔΑΚΕ (ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ & ΚΥΣΔΕ), έχω εκλεγεί ως εκπρόσωπος των καθηγητών στα συνέδρια της ΟΛΜΕ και της ΑΔΕΔΥ, Σύνεδρος ΝΔ 2016 (3η σε ολόκληρη τη Δωδεκάνησο) και μετείχα όλα αυτά τα χρόνια ως Νεοδημοκράτισσα στους αγώνες της ΝΔ. Είμαι Μέλος της Ομάδας Εργασίας Παιδείας της ΝΔ, του Τομέα Επιστημονικών Φορεών και της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων.

Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Βιολογίας και εργάζομαι ως εκπαιδευτικός στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με μεταπτυχιακές σπουδές στην Βιολογία & Ιατρική, στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, στο Φύλο και Νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα στην Κοινωνίας της Πληροφορίας. Έχω εργαστεί ως υπεύθυνη οργάνωσης προγραμμάτων εκπαίδευσης ενηλίκων στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Δωδεκανήσου.

Ελπίζω στην στήριξή σας για να συμβάλλουμε από κοινού μέσα σε πνεύμα ενότητας, συνεργασίας και δημιουργικότητας στην ανάδειξη απόψεων και θέσεων για την ΝΔ. Να αφουγκραστούμε τις ανάγκες του κόσμου και να συνδιαμορφώσουμε τις κατάλληλες πολιτικές για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών και την ανάδειξη προοπτικών για τη χώρα μας.

Καλώ τους φίλους και τις φίλες στα Δωδεκάνησα να υποστηρίξουν την υποψηφιότητά μου και καθέναν και καθεμιά που πιστεύει στη φιλοσοφία της ΝΔ που ο πρόεδρος μας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να διαμορφώσει, να έρθει κοντά μας και όλοι μαζί να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα μας.

Συμμετέχω γιατί πρέπει όλοι να συμμετέχουμε στην καλύτερη προοπτική του τόπου μας. Και όπως λέω στους μαθητές/μαθήτριες μου η εκπαίδευση και η παιδεία ευρύτερα είναι αυτή που οφείλει να διαμορφώνει κριτικά σκεπτόμενους ενεργούς πολίτες.

Για να υπάρχει προοπτική και μέλλον!

Αικατερίνη Διακίδη-Κώστα

Υποψήφια για ΜΕΛΟΣ στην ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου & Υπ. Σύνεδρος ΝΔ

Στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στις 13 Μαϊου 2018.

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου