Αυτό κι αν είναι μάτι. Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων ενός πολύ επικίνδυνου video clip στην Καβάλα με πολλές απαιτήσεις σε βουνά και βράχους στο κενό, ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης για μια ακόμη φορά γλίτωσε στο παρά πέντε από του χάρου τα δόντια.

Ξαφνικά, σε μια στιγμή. Ο τραγουδιστής επέστρεψε με την οικογένειά του στο σπίτι τους στη Ρόδο και θέλησε μετά από πολλές μέρες να παίξει με τα δυο σκυλιά του.

Όμως μια λάθος κίνηση παρ ολίγο να γίνει μοιραία. Το ένα σκυλί μπλέχτηκε στα πόδια του τραγουδιστή με αποτέλεσμα να πέσει άσχημα στο κράσπεδο και να χτυπήσει το κεφάλι του κοντά στον κρόταφο, στην αριστερή μεριά.

Η γυναίκα του άκουσε τον θόρυβο, είδε τον τραγουδιστή στο έδαφος χωρίς να κινείται και κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι είχε πέρα από το χτύπημα στο κεφάλι σοβαρές κακώσεις και στα δυο του χέρια ενώ η αξονική τομογραφία έδειξε εκχυμώσεις στην περιοχή του εγκεφάλου.

Ευτυχώς για τον Γιώργο τα χτυπήματα στον εγκέφαλο δεν ήταν σοβαρά. Ωστόσο το χτύπημα απείχε εκατοστά από σημείο που θα μπορούσε ν΄αποβεί μοιραίο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ