Mετά την ολοκλήρωση και των τελευταίων κρίσεων ων Ανωτάτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων οι αλλαγές που συντελούνται στην 95 ΑΔΤΕ είναι οι ακόλουθες:
-Παραμένουν στον βαθμό τους ο Δκτης της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγος Θεοδώρου Εμμανουηλ, ο Υπδκτης Ταξίαρχος Τζουμερκιωτης Σταύρος, ο Συνταγματάρχης Τσιλιμπάρης Αθανάσιος και ο Δκτης 95 ΔΜΕ Συνταγματάρχης Σταματακης Ιωάννης. Αποστρατεύεται ο Σχής Μηχανικού Βασιλείου Ιωάννης με τον βαθμό του Ταξίαρχου.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.