ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κεραυνός χτύπησε αεροπλάνο στα Χανιά

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Aegean

Λαχτάρισαν οι επιβάτες της πρώτης πρωινής πτήσης από τα Χανιά προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας.

Ενώ το αεροσκάφος βρισκόταν στον αέρα, λεπτά μετά την απογείωση του από το αεροδρόμιο των Χανίων, ένας κεραυνός χτύπησε το δεξί φτερό.
Όπως ήταν φυσικό, οι επιβάτες τρόμαξαν από το δυνατό θόρυβο, καθώς δεν ήξεραν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ωστόσο οι πιλότοι συνέχισαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της πτήσης και πέρα από τον εκκωφαντικό θόρυβο και την τρομάρα των επιβατών, το αεροσκάφος συνέχισε την πτήση του και έφθασε κανονικά στον προορισμό του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.