ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Tάσος Σπανός για Αλέξανδρο Κολιάδη: “Αρχή άνδρα δείκνυσι”

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 11/1

Όσοι είχαν την τύχη ή καλύ­τερα την ατυχία να παρα­κο­λου­θή­σουν τη χθεσινή συνε­δρί­αση του δημο­τι­κού συμ­βου­λίου, πήραν μια γεύση από το πώς εννοεί ο νέος Δήμαρ­χος την ποιό­τητα του δημο­σίου δια­λό­γου.

Ο κ. Κολια­δης απευ­θυ­νό­με­νος σε εμένα και ενώ μιλούσα με προ­έ­τρεψε ” να βγάλω το σκασμό”. Είναι φανερό ότι έχει αλλάξει πλέον το επίπεδο της πολι­τι­κής  αντι­πα­ρά­θε­σης στο νησί μας.

Ο κ. Κολια­δης το κατέ­βασε τόσο χαμηλά όσο δεν περί­μενε ίσως κανείς. Δεν μπορεί να αντι­λη­φθεί ότι ο πολι­τι­κός διά­λο­γος πρέπει να διε­ξά­γε­ται με ευπρέ­πεια όπως και το ότι το δημο­τικό συμ­βού­λιο δεν απο­τε­λεί πεδίο επί­δει­ξης πεζο­δρο­μια­κών εκφρά­σεων.

Κυρίως όμως δεν αντι­λαμ­βά­νε­ται ότι τα πέντε επόμενα χρόνια θα πρέπει να συνυ­πάρ­χουμε, να δια­φω­νούμε πολι­τι­σμένα αλλά να ανα­ζη­τάμε κάθε φορά πεδίο συνερ­γα­σίας και συνεν­νό­η­σης.

Εύχομαι και ελπίζω ο κ. Κολιά­δης να έχει συνει­δη­το­ποι­ή­σει το λάθος του, παρά το γεγονός ότι έστω και καθυ­στε­ρη­μένα ανα­κά­λεσε.

“Αρχή άνδρα δεί­κνυσι”

Ανα­στά­σιος Ν. Σπανός

Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.