Τη διαχρονικότητα της φιλοσοφίας, που τον θέλει να επενδύει σε γηγενείς, νεαρούς ποδοσφαιριστές, υπογραμμίζει ο Απόλλωνας Καλυθιών επ’ ευκαιρία της αναδρομής που κάνει κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου στην ιστορία του.
Προς επιβεβαίωση, ο σύλλογος θυμάται και παρουσιάζει την ομάδα της αγωνιστικής περιόδου 1993-1994, της οποίας ηγούνταν διοικητικά και προπονητικά, οι αείμνηστοι Δημήτρης Κώστας και Λευτέρης Σταυρής αντίστοιχα. Αναλυτικά:
«Παραδοσιακά ο Απόλλωνας Καλυθιών στηριζόταν σε ντόπιους και νεαρούς ποδοσφαιριστές. Έτσι και τη σεζόν 1993-1994, με προπονητή τον Λευτέρη Σταυρή και πρόεδρο τον Δημήτρη Κώστα (Τσιμεντοπετράς).
Στην φωτογραφία διακρίνονται:
Όρθιοι: Καβουσανάκης Τ., Καζέλης Σ., Ζούνης Θ., Καμπούρης Μ., Ορφανός Ν., Μαχαιρίδης Η., Τσαλίκης Γ., Μπεκυράς Σ., Δημητριάδης Κ., Καταξενός Ε., Χατζηνικόλας Στ.
Καθιστοί: Ηλίας Π. (Πάτερ Ευάρεστος), Κεφάλας Γ., Ορφανός Μ., Παπαδιός Α., Πολυχρόνης Γ. (Σκίπης), Γκούμας, Τσιόφας (ο εκλιπών στρατιωτικός), Τσακίρης Μ., Φλεβάρης Γ., Στατιού Λ.
Η φωτογραφία είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο πρόεδρό μας Δημήτρη Κώστα (Τσιμεντοπετράς), που εφάρμοσε πολλά χρόνια αυτό που εφαρμόζουν σήμερα και θα εφαρμόσουν ακόμα περισσότερες ομάδες στο μέλλον. Την ανάδειξη νεαρών και ντόπιων ποδοσφαιριστών».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ