Αθλητικά

ΠΣΑΠ: Ζήτησε ευρεία τηλεδιάσκεψη για την Football League

Διάχυτη είναι η ανησυχία στον ΠΣΑΠ σχετικά με το πώς θα γίνει αποδεκτό το αίτημα επιστροφής της Football League στις ομαδικές προπονήσεις. Μάλιστα, πρότεινε ευρεία τηλεδιάσκεψη για το προσεχές Σάββατο (16/01) μεταξύ της λίγκας, των νομίμων εκπροσώπων των ΠΑΕ, των αρχηγών των ομάδων και του συνδικαλιστικού οργάνου των ποδοσφαιριστών και αναμένει απάντηση.
Αναλυτικά:
«Ο ΠΣΑΠ με δεδομένη την ήδη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στην έναρξη του πρωταθλήματος της Football League και με διάχυτη ανησυχία για το πώς θα γίνει αποδεκτό το δίκαιο αίτημά μας για άμεση επιστροφή των ομάδων στις ομαδικές προπονήσεις, κατέθεσε το Σάββατο (9/1) πρόταση στη διοργανώτρια αρχή για την διενέργεια ευρείας τηλεδιάσκεψης, μεταξύ του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ, τον αρχηγό από κάθε ομάδα, το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής και τον νόμιμο εκπρόσωπο της κάθε ΠΑΕ.
Ο ΠΣΑΠ αναμένει άμεσα απάντηση, καθώς δεν πρέπει να χαθεί περαιτέρω χρόνος ώστε να υλοποιηθεί , όπως θέλουμε να πιστεύουμε, ο κοινός μας στόχος».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου