Την Κυριακή ο ΓΑΣ Ιάλυσος θα υποδεχθεί τον ΑΠΟ Κερατσίνι για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο, με την αναμέτρηση να είναι κρίσιμη για τους «τοξοβόλους» ενόψει της συνέχειας.
Η ομάδα της πόλης μας θέλει οπωσδήποτε την νίκη και για να την πετύχει χρειάζεται την υποστήριξη του κόσμου, γι’ αυτό και ο σύλλογος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την διάθεση των εισιτηρίων:
«Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει ότι για το παιχνίδι με το Κερατσίνι την Κυριακή 14/01/2018 θα διατεθούν εισιτήρια των 5 ευρώ σε περιορισμένο αριθμό και μόνο από συγκεκριμένα σημεία προπώλησης. Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια θα διαθέτουν εισιτήρια μόνο των 10 ευρώ.
Για τα εισιτήρια των 5 ευρώ ισχύουν τα εξής:
Προπώληση στα καταστήματα: FAMOUS CAFE, CAFE 4 ALL, ROLLING RIVER και SEDUCE. Εισιτήρια θα διαθέτουν επίσης οι παλαίμαχοι Ιάλυσου τηλ. Επικοινωνίας : 6947722455 κ. Κορωναίος και οι SCORPIONS τηλ. 6956235630 κ. Κουγκράς.
Η είσοδος των κατόχων εισιτηρίων αξίας 5 ευρώ θα είναι αποκλειστικά και μόνο από την θύρα πίσω από την εστία προς την πλευρά της ΦΙΛΕΡΗΜΟΥ.
Εισιτήρια αξίας 5 ευρώ μπορείτε να προμηθευτείτε μόνο μέχρι το Σάββατο 13/1/2018 και δεν θα πωλούνται στα εκδοτήρια του γηπέδου.
Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια θα διαθέτουν εισιτήρια μόνο των 10 ευρώ».
Στα αγωνιστικά
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία του ΓΑΣ Ιάλυσος για το παιχνίδι της Κυριακής. Το πρόγραμμα διεξήχθη στο «Οικονομίδειο» με ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας από τον Θανάση Τερζή.
Ο έμπειρος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και μόνο οι τιμωρημένοι Τσούπρος και Σταυλάς δεν θα είναι στην διάθεσή του.
Οι «τοξοβόλοι» θα προπονηθούν και σήμερα, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται το πρωί του Σαββάτου με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ