Στις εντός έδρας αναμετρήσεις του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, επιστρέφει το Σάββατο ο Απόλλωνας Καλυθιών, ο οποίος στις 14:45 θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Μαριτσών στο πλαίσιο της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου.
Οι Καλυθενοί του Χρυσόστομου Χάσταλη βρίσκονται στην 3η θέση του πίνακα, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο, γι’ αυτό και απέναντι στους «πράσινους» θα επιδιώξουν να προσθέσουν ακόμα μία στη συλλογή τους για να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή.
Φυσικά γνωρίζουν ότι το παιχνίδι θα έχει δυσκολίες, ωστόσο, θεωρούν ότι έχουν την ποιότητα και την εμπειρία για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν .
Πάντως ο νεαρός τεχνικός δεν θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του, καθώς τρεις έχουν τεθεί εκτός πλάνων. Συγκεκριμένα ο Χάσταλης δεν υπολογίζει στον τραυματία Μιχάλη Φυλακούρη, στον Γιώργο Κάλτση που βρίσκεται εκτός Ρόδου για προσωπικές του υποθέσεις και στον στρατευμένο Ιωακείμ Καλαϊτζίδη.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι, προκειμένου ο νεαρός τεχνικός να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα, με τον Χάσταλη να αποφασίζει μετά το τέλος της προπόνησης αν θα γίνει πρόγραμμα και σήμερα.
Τέλος, όσον αφορά στα μετεγγραφικά, οι Καλυθενοί συνεχίζουν να εξετάζουν την αγορά αναζητώντας τον κατάλληλο επιθετικό για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης τους.
Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ο ποδοσφαιριστής, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όλα τα χρονικά περιθώρια που υπάρχουν, έως και την τελευταία ημέρα της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ