Στο γήπεδο Παστίδας θα βρεθεί την Κυριακή ο Αστέρας Μασάρων, ο οποίος στις 14:45 θα φιλοξενηθεί από την Δήμητρα Δαματριάς στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής και τελευταίας του πρώτου γύρου στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.
Η ομάδα του Σάββα Σταυρίδη βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, γι’ αυτό και θα επιδιώξει να προσθέσει ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό της, για να παραμείνει επικεφαλής, διατηρώντας την βαθμολογική απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της στους έξι πόντους.
Πάντως, ο νεαρός τεχνικός δεν θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του, καθώς τρεις έχουν τεθεί εκτός πλάνων και ακόμα ένας είναι αμφίβολος.
Ο Σταυρίδης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αντώνη Σώτα που βρίσκεται εκτός Ρόδου για προσωπικές του υποθέσεις, του Μάριου Χατζημανώλη που ταλαιπωρείται από το σύνδρομο κοιλιακών- προσαγωγών και τον Γιάννη Χρυσαφίνη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον τετρακέφαλο. Αμφίβολος είναι ο Γιώργος Πλαγγέντης που νιώθει σφίξιμο στον δικέφαλο και η συμμετοχή του θα κριθεί λίγο πριν την σέντρα.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι, και προπονήθηκαν χθες στο γήπεδο του συλλόγου, με την προετοιμασία τους να ολοκληρώνεται σήμερα.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι Μασαρενοί βρίσκονται σε επαφές με ομάδες για να παραχωρήσουν δύο με τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές με την μορφή του δανεισμού, προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής, αλλά και για να ελαφρύνει το ρόστερ του Αστέρα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ