Διεξήχθησαν τα περισσότερα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 στον 2ο όμιλο (Νότιο), εκτός από την αναμέτρηση Ιωνικός- Αιγάλεω που θα γίνει την Τρίτη στις 15:00 στο «Γρηγόρης Λαμπράκης».
Ο Διαγόρας πρόσθεσε ακόμα μία σημαντική νίκη στη συλλογή του, διατηρώντας το απόλυτο στο δημοτικό στάδιο της πόλης, καθώς επικράτησε του Παναθηναϊκός Β’ με σκορ 1-0, ένα αποτέλεσμα που ανέβασε τον «γηραιό» στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Στην κορυφή του πίνακα… πάτησε η Καλλιθέα που κέρδισε στο ντέρμπι την Καλαμάτα με 1-0, εκμεταλλευόμενη την ήττα τον Χανίων από την Ηλιούπολη με σκορ 1-0, με τους Κρητικούς να πέφτουν στη 2η θέση και την Ηλιούπολη να ανεβαίνει στην 3η θέση.
Από εκεί και πέρα, ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό Β’, ενώ βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ο Τηλυκράτης Λευκάδας και ο Γιούχτας που αναδείχθηκαν ισόπαλοι, χωρίς σκορ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα, η επόμενη αγωνιστική και η βαθμολογία:
Super League 2
2ος όμιλος (Νότιος)
11η αγωνιστική
Παναχαϊκή- Ολυμπιακός Β’: 1-1
Ηλιούπολη- Χανιά: 1-0
Καλλιθέα- Καλαμάτα: 1-0
Διαγόρας- Παναθηναϊκός Β’: 1-0
Τηλυκράτης Λευκάδας- Γιούχτας: 0-0
Ιωνικός- Αιγάλεω (Τρίτη 15:00)
Επόμενη αγωνιστική (12η )
Ηλιούπολη- Ολυμπιακός Β’
Παναχαϊκή-  Καλλιθέα
Χανιά- Ιωνικός
Καλαμάτα- Παναθηναϊκός Β’
Αιγάλεω- Τηλυκράτης Λευκάδας
Διαγόρας- Γιούχτας
Βαθμολογία
Καλλιθέα	23
Χανιά	22
Ηλιούπολη	20
Διαγόρας	19
Καλαμάτα	19
Ιωνικός 	15
Γιούχτας	14
Παναθηναϊκός Β’	9
Αιγάλεω	8
Ολυμπιακός Β’	8
Τηλυκράτης Λευκάδας	8
Παναχαϊκή	5
Super League 2: Στην 4η θέση ο Διαγόρας
 
	
	



















 
	 
	 
	 
	