ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κορωνοϊός 11.12.2021: 28 νέα κρούσματα στην Π.Ε. Ρόδου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ
Μέγεθος γραμμάτων

Μειω­μέ­να σε σχέση με τις προη­γού­με­νες ημέ­ρες είναι και σή­με­ρα, Σάβ­βα­το, τα κρού­σμα­τα του κο­ρο­ναϊ­ού στην Ελ­λά­δα, με τις μο­λύν­σεις στη χώρα μας να βρί­σκο­νται κάτω από τις 5.000.

Συ­γκε­κρι­μέ­να, ο ΕΟΔΥ ανα­κοί­νω­σε 4.761  νέες επι­βε­βαιω­μέ­νες μο­λύν­σεις από τον φο­νι­κό ιό.

Για ακόμα μια μέρα, η Ατ­τι­κή κα­τα­κτά την αρ­νη­τι­κή πρω­τιά των κρου­σμά­των, με τη Θεσ­σα­λο­νί­κη να ακο­λου­θεί… από κοντά, τη στιγ­μή που και η Λά­ρι­σα αλλά και αρ­κε­τές ακόμα πε­ριο­χές προ­κα­λούν έντο­νη ανη­συ­χία.

Για πολ­λο­στή φορά η Ατ­τι­κή κα­τα­γρά­φει τε­τρα­ψή­φιους αριθ­μούς μο­λύν­σε­ων, ενώ η Θεσ­σα­λο­νί­κη επι­στρέ­φει σε τρι­ψή­φια. Συ­γκε­κρι­μέ­να, το λε­κα­νο­πέ­διο «δίνει» 1.521 μο­λύν­σεις, ενώ η συ­μπρω­τεύ­ου­σα 777.

Όσον αφορά στην κα­τα­νο­μή των κρου­σμά­των στην Ατ­τι­κή, από τα 1.521 κρού­σμα­τα του Λε­κα­νο­πε­δί­ου, τα 450 κα­τα­γρά­φο­νται στον Κε­ντρι­κό Τομέα Αθη­νών.

Την ίδια στιγ­μή, εκτός της Θεσ­σα­λο­νί­κης, ακόμα τέσ­σε­ρις ακόμα πε­ριο­χές κα­τα­γρά­φουν τρι­ψή­φιο αριθ­μό κρου­σμά­των.

Τέλος, 115 κρού­σμα­τα βρί­σκο­νται υπό διε­ρεύ­νη­ση.

Δείτε ανα­λυ­τι­κά:

#Κορωνοϊός#Ρόδος#Ελλάδα

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.