Αθλητικά

Σε πλήρη ταύτιση απόψεων Περιφέρεια και ΣΕΓΑΣ για τους αγώνες του 2020

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησαν χθες Τρίτη ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Νικολής και ο Μιχάλης Παυλούς, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τον τρόπο συνεργασίας τους, κάτι απαραίτητο για να φτιαχτεί το πρόγραμμα των αγώνων. Ο κ. Παυλούς, με την εμπειρία την οποία διαθέτει προσκόμισε έγγραφο με τις ημερομηνίες, τα αγωνίσματα, τα κόστη διεξαγωγής και τις δυνατότητες των συμμετεχόντων. Ο ΣΕΓΑΣ, λοιπόν, πρότεινε για το 2020 την συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια των εξής διοργανώσεων:

1) Αναπτυξιακοί αγώνες στίβου Κ18 για τα σωματεία στίβου της Δωδεκανήσου το διήμερο 11-12/ 04/2020 στη Ρόδο,

2) Αναπτυξιακοί αγώνες στίβου Κ16 για το Σάββατο 23/05/2020 στη Κω,

3) Διασυλλογικοί αγώνες Α/Γ και Σύνθετα Κ16 για το διήμερο 25-26/04/2020 στη Ρόδο,

4) Αναπτυξιακοί αγώνες «Λέρεια2020», Διασυλλογικό Κ14 για το Σάββατο 19/09/2020 στη Λέρο.

Για τις τέσσερεις αυτές διοργανώσεις ο ΣΕΓΑΣ υπολογίζει ότι θα συμμετάσχουν πλέον των 400 αθλητών κάτι το οποίο θα συμβάλλει τα μέγιστα στην αναπτυσσόμενη στιβική παρουσία και εξέλιξη των αθλητών και αθλητριών των νησιών μας. Ο κ. Νικολής αφού συζήτησε και άλλα θέματα που απασχολούν τα σωματεία του στίβου συμφώνησε με τα αιτήματα του ΣΕΓΑΣ για την διεξαγωγή των αγώνων και έδωσε εντολή να ξεκινήσουν οι εργασίες για τον προγραμματισμό και εκτέλεση τους.

Το Γραφείο Τύπου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου