Αγαπητέ φίλε Σάββα,
Συγχαίρουμε εσάς προσωπικά για την επανεκλογή σας στη θέση του Προέδρου του ιστορικού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου καθώς και τα μέλη της παράταξής σας που επάξια τιμήθηκαν από τους συναδέλφους τους για τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου αυτού.
Η επανεκλογή σας με το ποσοστό του 80% για άλλη μια θητεία δικαιολογείται από την εδώ και οχτώ χρόνια από το 2010 πετυχημένη θητεία σας από τη θέση του Προέδρου του ΕΚΡ, αλλά και την πολυετή προσφορά όλων των μελών της παράταξής σας στο συνδικαλιστικό και εργατικό κίνημα.
Εδώ και εβδομήντα χρόνια η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου συντονίζει τους εργατικούς συνδικαλιστικούς αγώνες, σε εποχές δύσκολες και με συνθήκες αντίξοες. Οι κινητοποιήσεις του εργατικού κινήματος και στη Ρόδο συνετέλεσαν στην κατοχύρωση πολυπόθητων εργασιακών δικαιωμάτων, κατάφεραν να υπερνικήσουν παγιωμένες ταξικές αντιλήψεις δεκαετιών.
Ειδικά τα χρόνια της θητείας σας, λόγω της οικονομικής κρίσης στα χρόνια των μνημονίων, και των ανηλεών αντι-εργατικών μέτρων, δόθηκαν σκληροί αγώνες. Κάποιες μάχες κερδήθηκαν κάποιες όχι. Ωστόσο κανένας αγώνας που δόθηκε δεν θεωρείται χαμένος, αφού αποτελεί παρακαταθήκη και ελπίδα για το μέλλον.
Όλοι οι εργαζόμενοι του νησιού μπορούν να συνεχίσουν να είναι βέβαιοι, ότι, με τη συνέχιση της θητείας σας, το ΕΚΡ θα συνεχίσει να αποτελεί ασπίδα, στέγη, αποκούμπι.
Σας εύχομαι καλή, δημιουργική, και αγωνιστική θητεία.
Με εκτίμηση
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ
ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ