Ειδήσεις

Λέρος: Eπίσκεψη στρατηγού της ΕΛΑΣ και εκπροσώπων Αυστριακής και Γερμανικής κυβέρνησης

Το νησί μας επισκέφθηκαν την Πέμπτη 10-12-2015, αιφνιδίως, η επικεφαλής του κλάδου αλλοδαπών της ΕΛ.ΑΣ. στρατηγός κα Ζαχαρούλα Τσιριγώτη συνοδευόμενη από εκπρόσωπο της Αυστριακής κυβέρνησης κ. Alfred Ryhaltinger και της Γερμανικής Κυβέρνησης κ. Defer Karioch.

Οι παραπάνω επισκέφθηκαν τον χώρο όπου εκτελούνται τα έργα για τη δημιουργία κέντρου Υποδοχής μεταναστών συνοδευόμενοι από το Δήμαρχο Λέρου κ. Κόλια, το διοικητή του Α Τ ΛΕΡΟΥ και το δημοτικό σύμβουλο κ Ζουμπούλη, προκειμένου να διαπιστώσουν την πρόοδο των εργασιών.

Η κα. Στρατηγός διαβεβαίωσεμ και με δήλωση της στα Μ Μ Ε που παρευρέθηκαν, το Δήμαρχο και κατά συνέπεια το Λεριακό λαό ότι ο χώρος των Λεπίδων θα είναι χώρος ταυτοποίησης και καταγραφής και σε καμία περίπτωση κέντρο κράτησης.

Η δε παραμονή όλων των αιτούντων άσυλο θα είναι ελάχιστες ημέρες. Και οι τρείς επισκέπτες συνεχάρησαν τον Δήμαρχο Λέρου κ Κόλια Μ. και την Λεριακή κοινωνία για τη ψύχραιμη και ανθρώπινη αντιμετώπιση του δύσκολου μεταναστευτικού ζητήματος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου