Αθλητικά

Σχολή Ολυμπιακού στη Ρόδο: Διαδικτυακό διαδραστικό πρόγραμμα

Με ανακοίνωσή της η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Ρόδο, ενημέρωσε ότι στην περίοδο της καραντίνας, θα διοργανώνει κάθε εβδομάδα διαδικτυακό διαδραστικό πρόγραμμα, προκειμένου να διατηρήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές ενεργούς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Μένοντας σπίτι ασφαλείς, για την υγεία τη δική μας και των δικών μας ανθρώπων η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στη Ρόδο στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης και προσπαθώντας να διατηρήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Σχολής μας ενεργούς και δραστήριους, διοργανώνει κάθε εβδομάδα ένα διαδικτυακό διαδραστικό πρόγραμμα όπου θα δίνει την δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές μας να ενημερώνονται και να συμμετέχουν σε δράσεις που θα προκαλούν την φαντασία τους και θα αναλαμβάνουν προκλήσεις για να τις βγάζουν εις πέρας !
Το πρόγραμμα θα γίνεται μέσω της πλατφόρμας ZOOM που καλείστε να κατεβάσετε.
Οι ώρες και το πρόγραμμα για κάθε τμήμα παραθέτονται παρακάτω:

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου