Πολιτιστικά

Σε κυκλοφορία τα 6 πρώτα βραβευμένα έργα

Η Φιλοτελική Ένωση Δωδεκανήσου (Φ.Ε.Δ) ανακοινώνει πως τον μήνα Νοέμβριο 2014 έθεσε σε κυκλοφορία τις βινιέτες με τα 6 πρώτα και βραβευμένα έργα του διαγωνισμού που είχε προκηρύξει με θέμα

2014 Έτος Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου»

Η έμπνευσή μας απέκτησε τέτοια δυναμική σε όλη την διάρκεια της επικοινωνίας της με την νέα γενιά και τις Σχολικές Μονάδες σε όλα τις βαθμίδες (Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, που μας έφερε πολλές και απανωτές εκπλήξεις.

Θυμίζουμε πως οι συμμετοχές στον Διαγωνισμό σχεδίασης βινιέτας έφτασαν σε αριθμό τις 1.307. Θυμίζουμε επίσης πως από το Υπουργείο Παιδείας εκδόθηκε εγκύκλιος που αγκάλιασε την ιδέα αυτή της Φιλοτελικής Ένωσης Δωδεκανήσου και παρότρυνε την ενασχόληση των μαθητών. Και την επίσημη έκδοση σε προσωπικό γραμματόσημο από τα ΕΛΤΑ των 6 έργων που βραβεύτηκαν.

Η χρήση των βινιετών που θα περιέχουν τα 3 πρώτα βραβευμένα έργα, θα γίνει στην εξερχόμενη αλληλογραφία από τα νησιά της περιφέρειας (κυρίως από Ρόδο, Μύκονο και Πάτμο) είναι τα νησιά από τα οποία προέρχονται οι μαθητές που τα έργα τους ξεχώρισαν για όλο το μήνα Νοέμβριο. Τα επόμενα 3 έργα θα ταξιδέψουν το μήνα Δεκέμβριο (αυτά κυρίως από Ρόδο, Σέριφο και Σίφνο).

Η Φιλοτελική Ένωση Δωδεκανήσου (Φ.Ε.Δ) ευχαριστεί τον χορηγό μας (Pane di Capo) ο οποίος μας έδωσε την δυνατότητα να υλοποιήσουμε την αρχική μας εξαγγελία και να κατασκευάσουμε τις βινιέτες με τα έργα των νέων από τα νησιά της περιφέρειάς μας.

Παρότι δεν υλοποιήθηκε σε όλο το εύρος της η αρχική μας ιδέα (θέλαμε να κατασκευάσουμε τις 6 βινιέτες σε μεγάλο αριθμό, μια κάθε μήνα από Αύγουστο μέχρι και Δεκέμβριο) και να τις χρησιμοποιούσαμε ταυτόχρονα και από τα 48 νησιά της περιφέρειας Ν. Αιγαίου) είμαστε ικανοποιημένοι που καταφέραμε να είμαστε συνεπείς στην εξαγγελία του διαγωνισμού που προκηρύξαμε σε ότι αφορά την κατασκευή.

Όποιος σύλλογος ή ιδιώτης επιθυμεί την τοποθέτηση στους φακέλους αλληλογραφίας του που θα ταξιδέψουν στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό αφού τους ετοιμάσει με τα γραμματόσημά τους μπορεί να μας επισκεφτεί στα γραφεία του συλλόγου πρωινές ώρες μεταξύ 9:00 – 12:00 στο Μανδράκι (όπισθεν του Κεντρικού Λιμεναρχείου) και να επικολλήσουμε εμείς τις βινιέτες σε αυτούς τους φακέλους.

Πληροφορίες σχετικές με την Φιλοτελική Ένωση Δωδεκανήσου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.fedod.gr και να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο info@fedod.gr ή με επιστολή στην διεύθυνση : Φιλοτελική Ένωση Δωδεκανήσου, Τ.Θ. 286, Τ.Κ 85100, Ρόδος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ο Πρόεδρος

Γιάννης Κουρέλης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου