ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καλή εικόνα του Κολοσσού παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Ο.Α.Κ.Α.!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Καλή ει­κό­να έδει­ξε σή­με­ρα ο Κο­λοσ­σός στο Ο.Α.Κ.Α., χά­νο­ντας με 92-89 από τον Πα­να­θη­ναϊ­κό. Οι “θα­λασ­σί” πα­ρου­σί­α­σαν ένα καλό πρό­σω­πο απέ­να­ντι σ’ έναν πιο ποιο­τι­κό αντί­πα­λο. Στις (ήδη) πολ­λές απου­σί­ες προ­στέ­θη­κε ακόμη μία για τον Χρή­στο Σε­ρέ­λη, καθώς ο Τι Τζέι Σορτς δεν αγω­νί­στη­κε λόγω ενο­χλή­σε­ων στη δεξιά πο­δο­κνη­μι­κή, πρό­βλη­μα που απο­κό­μι­σε στο φι­λι­κό με το Πε­ρι­στέ­ρι. Οι «πρά­σι­νοι» πήραν τη νίκη έχο­ντας ως πρώτο σκό­ρερ τον Κέ­ντρικ Ναν (21 πό­ντοι), με τον Νίκο Ρο­γκα­βό­που­λο, τον Τζέ­ριαν Γκραντ, τον Ρισόν Χολμς και τον Μά­ριους Γκρι­γκό­νις να ακο­λου­θούν. Για τον Κο­λοσ­σό πρώ­τοι σκό­ρερ ήταν οι Κου­ρου­πά­κης, Κα­ρά­μπε­λας και Χρυ­σι­κό­που­λος.

*Με τον Κο­λοσ­σό δεν έπαι­ξε ξανά ο Βάρ­νας, ο οποί­ος είχε υπο­στεί κά­ταγ­μα κό­πω­σης (πριν έρθει στη Ρόδο) και δεν είναι έτοι­μος να αγω­νι­στεί, ενώ άρ­ρω­στος ήταν ο Γκού­ντ­γουιν και δεν αγω­νί­στη­κε ο Γκαλ­βα­νί­νι.

Τα δε­κά­λε­πτα: 19-25, 41-41, 64-67, 92-89.

ΠΑ­ΝΑ­ΘΗ­ΝΑΪ­ΚΟΣ (Σε­ρέ­λης): Γε­ώρ­γας 4, Χολμς 12, Κιζίλ 3, Πα­πα­νι­κο­λά­ου, Τέι­λορ 8, Ρο­γκα­βό­που­λος 18, Γκραντ 15, Κου­ζέ­λο­γλου, Ναν 21, Μου­ρά­τος, Γκρι­γκό­νις 11.

ΚΟ­ΛΟΣ­ΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Κα­ρά­σκο): Γκά­ου­ντλοκ 9, Κα­ρά­μπε­λας 11, Κο­λο­βέ­ρος 5, Πε­τρό­που­λος 8, Μπάρ­μπιτς 10, Κα­μα­ρια­νός 3, Χρυ­σι­κό­που­λος 11, Κα­λαϊ­τζά­κης 8, Κου­ρου­πά­κης 14, Άκιν.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.