Τοπικές Ειδήσεις

Ο αγιασμός, στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τελέστηκε τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου Αγιασμός, στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου από τον πατέρα Μαραβέλια, ο οποίος προσκλήθηκε για τον σκοπό αυτό και εξέφρασε την ευλάβειά του για την εκπαιδευτική κοινότητα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα σχολική χρονιά.

Ο νέος διευθυντής, κύριος Θωμίδης Βενέτιος, ανέλαβε τα ηνία του σχολείου μας με δέσμευση και αφοσίωση προς την εκπαιδευτική πρόοδο των μαθητών μας και ανέπτυξε την προσπάθεια αναβάθμισης των κτιριακών εγκαταστάσεων του σχολείου και τη δημιουργία ενός κλίματος αγάπης, αλληλοϋποστήριξης και σεβασμού μεταξύ των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων.

Κατά τη διάρκεια του Αγιασμού, η Σύμβουλος Φιλολόγων Δευτεροβάθμιας Εκπάιδευσης, κυρία Μουλά Ευαγγελία, που είναι και παιδαγωγικά υπέυθυνη στο Σχολέιο μας μίλησε για τον άρτιο υλικοτεχνικό εξοπλισμό του σχολείου και τη ψηφιοποίηση των υπηρεσιών, υπογραμμίζοντας τη σημασία της τεχνολογίας στην εκπαίδευση. Επιπλέον, η κυρία Μουλά τόνισε την προσπάθεια αλλαγής κουλτούρας του σχολείου, καθιστώντας τον χώρο δημιουργικό, που καλλιεργεί δεξιότητες και αναπτύσσει το δυναμικό των μαθητών μας.

Τον Αγιασμό τίμησε και ο πρώην διευθυντής, κύριος Τσακογιάννης Εμμανουήλ, ο οποίος συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη του σχολείου κατά τη διάρκεια της θητείας του.οσπάθειες αυτές αντικατοπτρίζουν τη συνεχή δέσμευση του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Ρόδου για την εκπαίδευση και ανάπτυξη των μαθητών του!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου