Τοπικές Ειδήσεις

Στράτος Καρίκης: «Συνεχής ο αγώνας μας για ένα καλύτερο σχολείο»

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Στράτος Καρίκης, εν όψει του ξεκινήματος της σχολικής χρονιάς προέβη στην εξής δήλωση:

« Αρχή του σχολικού έτους, μεγάλη χαρά για εμάς, τα παιδιά μας, τους γονείς. τους εκπαιδευτικούς. Πάντα αυτή η μέρα σηματοδοτεί τη λειτουργία του πιο σημαντικού κρίκου της κοινωνίας μας.

Μία περίοδος επιτυχημένων παρεμβάσεων στα σχολεία του νησιού βρίσκεται σε συνεχή εφαρμογή. Η βασική μας αρχή «κάθε σχολείο και ένα έργο», γίνεται πράξη και θέλουμε παιδιά, γονείς, δάσκαλοι και καθηγητές να νιώθουν τη σιγουριά ότι ο αγώνας μας για ένα καλύτερο σχολείο θα είναι διαρκής.

Τα προβλήματα είναι πολλά, η εποχή που διανύουμε ιδιαίτερα δύσκολη όμως όλοι εμείς που έχουμε την ευθύνη των σχολείων στο Δήμο της Ρόδου, καθημερινά θα είμαστε κοντά τους.

Αυτή τη στιγμή, νιώθουμε την αισιοδοξία ότι τα παιδιά μας και οι δάσκαλοί τους θα ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή χρονιά, στις πολλές δυσκολίες που βρίσκονται μπροστά μας.

Το μέλλον αυτού του τόπου είναι φωτεινό γιατί το μέλλον μας είναι τα παιδιά μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου