Τοπικές Ειδήσεις

Στη Ρόδο η Oceania Cruises το Νοέμβριο

Μετά τη Norwegian Cruise Line, ετοιμάζονται κι οι υπόλοιπες εταιρείες του ομίλου για να ξεκινήσουν και πάλι τις κρουαζιέρες από το Νοέμβριο και μετά. Φυσικά, ανάλογα με τις εξελίξεις τα προγράμματα ενδέχεται να αλλάξουν ή και να ακυρωθούν.
Το πρόγραμμα της Regent Seven Seas Cruises δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πέραν από μια άφιξη στη Ρόδο του Seven Seas Explorer στις 10/11/20 κατά τη μετεγκατάστασή του από τη Μεσόγειο στην Ασία.
Μεγάλο ενδιαφέρον, όμως, έχει το πρόγραμμα της Oceania Cruises. Το Nautica αναμένεται να εγκατασταθεί στον Πειραιά για δύο κρουαζιέρες, στις 6 και στις 16/11.
Στη συνέχεια θα επισκεφτεί δύο φορές τη Ρόδο (13/11 & 18/11) και μια το Βόλο στις 7/11, την Καβάλα στις 8/11, τη Σαντορίνη στις 14/11 και τη Μύκονο στις 15/11/20.
Η Sirena θα ξεκινήσει στις 9/11 μια πολυήμερη κρουαζιέρα από τη Haifa προς την Κων/πολη κατά την οποία θα καταπλεύσει στα Χανιά και τον Πειραιά στις 16 και 17/11/20 αντίστοιχα.

Πηγή:arxipelagos.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου