Αθλητικά

Ο Αυγενάκης πέταξε πάλι το… μπαλάκι και ο Λεουτσάκος του απάντησε

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης τοποθετήθηκε για την αναδιάρθρωση χωρίς να πει τίποτα ουσιαστικό και ο πρόεδρος της Ένωσης S.L.2.- F.L. , Λεωνίδας Λεουτσάκος έδωσε τη δική του απάντηση!
Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει το ζήτημα της αναδιάρθρωσης. Ο Λευτέρης Αυγενάκης με επιστολή του στον Λεωνίδα Λεουτσάκο τοποθετήθηκε για το θέμα που… καίει χωρίς ωστόσο να φανερώνει επίσημα τις προθέσεις του. Αμέσως μετά την επιστολή του υφυπουργού Αθλητισμού του απάντησε ο πρόεδρος της διοργανώτριας της Super League 2- Football League.
H επιστολή του Λευτέρη Αυγενάκη:
«Κύριε Πρόεδρε,
Λάβαμε τα δύο ψηφίσματα που μας διαβιβάσατε:
Αρχικά, των 11 ΠΑΕ μελών σας της Super League2 και κατόπιν των 22 ΠΑΕ μελών σας της Football League, τα οποία είχαμε πληροφορηθεί και από τα Μ.Μ.Ε.
Εκείνο που δεν λάβαμε είναι η επίσημη θέση του θεσμικού οργάνου που εκπροσωπείτε, σχετικά με τα ζητήματα που θίγουν τα μέλη σας στα ψηφίσματά τους.
Επίσημη θέση, μαζί με πλάνο κριτηρίων, σχέδιο χρονοδιαγράμματος και ότι άλλο αναγκαίο, που -και σε προγενέστερες επικοινωνίες- σας έχουμε ενημερώσει και έχετε συμφωνήσει ότι είναι απαραίτητα για την εξέλιξη του θεσμικού διαλόγου, προς ανεύρεση λύσεων.
Παράλληλα, ενημερωνόμαστε από δημοσιεύματα για την προσωπική σας θέση σχετικά με την αναγκαιότητα ύπαρξης δύο επαγγελματικών κατηγοριών και την κατάργηση της Football League.
Αναμένουμε το συντομότερο δυνατό την επίσημη θέση σας, ως Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής των πρωταθλημάτων Super League 2 και Football League.
Λειτουργούμε θεσμικά και υπεύθυνα, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους, χωρίς όμως να έχουμε πλέον απεριόριστο χρόνο στη διάθεσή μας».
Η απάντηση του Λεωνίδα Λεουτσάκου:
«Κύριε Υφυπουργέ,
Έλαβα την από 10/9/20 επιστολή σας και επιθυμώ να σας γνωρίσω ότι πέρα από τις επίσημες θέσεις της S.L.2 και F.L. που σας απέστειλα όπως όφειλα και οι οποίες εκφράζουν με σαφήνεια την βούληση των δυο κατηγοριών αλλά και τις θέσεις των ΠΑΕ, ουδεμία άλλη θέση έχω λάβει ούτε έχω προβεί σε σχετικές δηλώσεις στον Τύπο».
Αξίζει να σημειωθεί ότι την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στην τηλεδιάσκεψη της F.L. και των οκτώ πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής, πάρθηκε ομόφωνη απόφαση για πρωτάθλημα δύο ομίλων στην S.L.2, ενώ μετατέθηκε για την προσεχή Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου η τηλεδιάσκεψη της Super League 2.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου