Σε ρητή δικάσιμο παραπέμφθηκε χθες από τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας ένας 31χρονος ημεδαπός, που συνελήφθη την 9η Σεπτεμβρίου 2019 το απόγευμα, στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.
Υστερα από αξιοποίηση πληροφοριών Αστυνομικοί του Τ.Δ.Ν. Ρόδου, μετέβηκαν στην οικία του 31χρονου, όπου εντοπίστηκε έξω από αυτήν και ακινητοποιήθηκε.
Στη συνέχεια, παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής εξουσίας, διεξήχθη κατ’οίκον έρευνα. Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκε σε κομοδίνο δωματίου μία αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία με ηρωίνη μικτού βάρους 12 γραμμαρίων και μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 3,6 γραμμαρίων.
Επιπλέον στο εσωτερικό ντουλάπας της οικίας βρέθηκαν 9,5 δισκία του ναρκωτικού σκευάσματος Hipnosedon, 20 δισκία του ναρκωτικού σκευάσματος Vulbegal, 5 δισκία του ναρκωτικού σκευάσματος Stedon, 8 δισκία του ναρκωτικού σκευάσματος βουπρενορφίνη, 2,5 δισκία του ναρκωτικού σκευάσματος Tavor, μία ηλεκτρονική λειτουργική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ.
-Την 9η Σεπτεμβρίου 2019 το πρωί συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, ένας 35χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2,4 γραμμάρια ηρωίνης.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ