Ειδήσεις

Μήνυμα του Δημάρχου για την νέα σχολική χρονιά

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές, της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιες εκπαίδευσης μια καλή σχολική χρονιά και μια δημιουργική πορεία στον χώρο της γνώσης.
Κατά την διάρκεια των μαθητικών χρόνωνηδιαμόρφωση της προσωπικότητας των μαθητών είναι καθοριστική, προκειμένου οι νέοι μας να γίνουνοι αυριανοί πολίτες με ολοκληρωμένη προσωπικότητα, κοινωνική ευαισθησία, ευσυνειδησία και ενδιαφέρον για το κοινωνικό σύνολο.
Μέσα στο σχολείο οι μαθητές θα αποκτήσουν τις γνώσεις, τις εμπειρίες, αλλά και τις αξίες, τα ιδανικάκαι την καλλιέργεια και θα βάλουν τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο για την ζωή τους, αλλά και για την Πατρίδα.
Στους εκπαιδευτικούς, που μεταλαμπαδεύουνστους μαθητές τις γνώσεις και τις αξίες ευχόμαστε να έχουν δύναμηστο εξαιρετικά σημαντικό έργο τους,προκειμένου να τους καθοδηγούν στον δρόμο της αναζήτησης της γνώσης,της κριτικής σκέψης, της ευγενούς άμιλλας. Οι γονείς σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς θα δώσουν την δύναμη, το ενδιαφέρον και την αγάπη στους μαθητές για μια ευχάριστη δημιουργική χρονιά.
Ο Δήμος Ρόδου, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια στο μέτρο των δυνατοτήτων τουγια την κάλυψη των αναγκών συντήρησης των σχολικών μονάδων και προέβη στις απαραίτητες εργασίες συντήρησηςκαι βελτίωσης τους.
Καλή πρόοδο. Σε σας ανήκει το μέλλον!».
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ
ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου