Όπως είχε αναφέρει η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος, μετά από την απόκτηση του Αντώνη Λαζάρου ολοκληρώθηκε η μετεγγραφική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, εκτός κι αν προέκυπτε κάποια καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή.
Ο Άκης Γεωργίου αποχώρησε από τον ΓΑΣ Ιάλυσος, με τις δύο πλευρές να λύνουν την συνεργασία τους, με τον ποδοσφαιριστή να κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Πρόκειται για πολύ καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή που σίγουρα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των ομάδων του νησιού μας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», τα «ελάφια» ήδη κοιτάνε την περίπτωση του Άκη Γεωργίου έτσι ώστε να βρουν πρόσφορο έδαφος για να κινήσουν τις διαδικασίες για την απόκτησής του.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει μία πρώτη επαφή και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στο ενδεχόμενο της απόκτησής του από τον Α.Σ. Ρόδος.
Ημέρα ξεκούρασης
Σήμερα Τρίτη είχε προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στο Α.Σ. Ρόδος και τον Διαγόρα στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο συλλόγων. Όμως η αναμέτρηση ακυρώθηκε, έπειτα από συνεννόηση των δύο ομάδων, υποχρεώνοντας τον Θανάση Δέδε να αλλάξει το πρόγραμμα των προπονήσεων.
Ο έμπειρος τεχνικός αποφάσισε να δώσει ρεπό σήμερα στους ποδοσφαιριστές του για να ξεκουραστούν και να παρουσιαστούν πιο «φρέσκοι» στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν, οι οποίες πλέον μπαίνουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος.
Από εκεί και πέρα, χθες τα «ελάφια» προπονήθηκαν το απόγευμα στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής.
Μετά από το σημερινό ρεπό, οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν την Τετάρτη στις προπονήσεις τους για να συνεχίσουν την προετοιμασία.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι το ευχάριστο στον Α.Σ. Ρόδος είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Θανάση Δέδε.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ