Μία νέα σχολική χρονιά γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες, επιθυμία για μάθηση και πρόοδο αρχίζει. Στο νέο ξεκίνημα της πορείας για τη γνώση και τη πρόοδο, η αισιοδοξία, η ελπίδα, η καλή συμπεριφορά, η ευγένεια και οι στόχοι είναι βασικές προϋποθέσεις για μια εποικοδομητική χρονιά σε ένα Σχολείο που βασίζεται σε αξίες, αρχές, ήθος, εφόδια και γνώσεις.
Εύχομαι υγεία, δύναμη και επιτυχίες στους μαθητές και ιδιαιτέρως στα πρωτάκια και τα παιδιά του νηπιαγωγείου που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο σχολικό περιβάλλον, στους Εκπαιδευτικούς που επιτελούν σημαντικό έργο κάτω από δύσκολες συνθήκες και στους γονείς που οφείλουν να βρίσκονται κοντά στα παιδιά τους και να συνεργάζονται με τους Εκπαιδευτικούς.
Τέλος εύχομαι η Πολιτεία να στηρίξει την Παιδεία και να απαντήσει έτσι στην κρίση επενδύοντας στο μέλλον.

• ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ: ΑΚΑΔΗΜΙΑ, ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΚΑΖΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ Ο κ. Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδ/σου κ. Χ. Κόκκινος παρέστη στον Αγιασμό για την έναρξη της διδακτικής χρονιάς στα σχολικά συγκροτήματα της Ρόδου: Ακαδημία, Καπνοβιομηχανία, Καζούλιο, Βενετόκλειο και έδωσε ευχές για τη νέα σχολική χρονιά στους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Οι Αγιασμοί τελέσθηκαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ