Πολιτιστικά

Ανοιξε τις πύλες του ο νέος θερινός κινηματογράφος στο Λακκί

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Αυγούστου 2022, η τελετή εγκαινίων του νέου Δημοτικού Κινηματογράφου στο Λακκί, που διοργάνωσαν ο Δήμος Λέρου και ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδικών Σταθμών – Αθλητισμού – Πολιτισμού – Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π.

Στην εναρκτήρια εκδήλωση, στην οποία παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μπίλλης Νεκτάριος, κα Κανάρη Μαριέττα, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. κ. Κυριάκος Γρεκός, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Νεκτάριος Κοκκώνης, ο φρούραρχος κ. Παναγιώτης Φιλιππίδης, τα μέλη Δ.Σ. Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. κ. Μιχάλης Τσάτσος, κα. Σεβαστή Αγγέλου, κα. Αναστασία Χατζή, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου, ο Δήμαρχος Λέρου απηύθυνε χαιρετισμό, κάνοντας μια ιστορική αναδρομή σχετικά με την λειτουργία του θερινού κινηματογράφου πριν από περίπου 80 χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο, και την δημοπράτηση της Β’ φάσης του ξενοδοχείου «Λέρος» από το υπουργείο Πολιτισμού, καθώς και την ανακατασκευή του κτιρίου της ιταλικής αγοράς στο Λακκί, τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή σέβεται το πριν, εργάζεται για το σήμερα, οραματίζεται το αύριο.

Εν συνεχεία, το λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. κ. Κυριάκος Γρεκός, επισημαίνοντας τις γραφειοκρατικές δυσκολίες για την ολοκλήρωση του θερινού κινηματογράφου που έγινε με σεβασμό στο μνημείο, αναδεικνύοντας το σε έναν πολυχώρο.

Ακολούθησε μουσική βραδιά , προσφορά της εταιρείας διοργάνωσης εκδηλώσεων “LEROS OUTPOST” με τον Μιχάλη Κακέπη και τον Στάθη Μάγγο, όπου το κοινό έμεινε κατενθουσιασμένο, ενώ κατόπιν προβλήθηκε δωρεάν η ταινία Α’ προβολής BULLET TRAIN.

Ο Δήμαρχος Λέρου και ο Πρόεδρος του Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. ευχαριστούν τον Αντιδήμαρχο Τ.Υ. κ Μεραμπελιώτη, τον Αντιδήμαρχο κ. Μπίλλη, τον διευθυντή κ. Έλληνα, την μηχανικό κα Δέσποινα Φιλιππίδη, το STUDIO 2728 του κ. Ήσυχου Αντώνη, τον υπάλληλο του Δήμου μας κ. Στράτο Χρονόπουλο, τον κ. Αναστάσιο Δεληγιάννη, τον προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Μιχάλη Ελένη, καθώς και όλο το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας, της Υπηρεσίας Ύδρευσης, του Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. ,των Διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου μας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου