Τις επαφές της με τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους κρίνει κατάλληλους να στελεχώσουν την ομάδα της νέας αγωνιστικής χρονιάς, συνεχίζει η διοίκηση του Διγενή.
Δύο από αυτούς είναι ο πρώην μεσοεπιθετικός των Ιπποτών Ντούτσε Αλιάι και ο πολύπειρος ακραίος μέσος Νίκος Μοσχής, ο οποίος έχει καταγράψει αμέτρητα «ποδοσφαιρικά χιλιόμετρα» ως αθλητής του Διαγόρα Βατίου.
Ο πρόεδρος του σωματείου Αντώνης Διακάκης και οι παράγοντες του Δ.Σ. επρόκειτο να συναντηθούν με τους παραπάνω δύο αθλητές χθες αργά το απόγευμα. Την ίδια στιγμή, τους απασχολεί η ανανέωση της συνεργασίας τους με άλλους τρεις παίκτες της περσινής ομάδας. Οι Χαλίς Σιέχ, Ανδρέας Σιαμαντούρας και Παναγιώτης Γιαννίκος θα κληθούν στο τραπέζι των συζητήσεων με την προοπτική να πουν το «ναι» και να καταγράψουν τα ονόματά τους στη λίστα του προπονητή Παναγιώτη Μπεκιάρη.
Εν τω μεταξύ, η χθεσινή ήταν η τελευταία μέρα λειτουργίας των ακαδημιών του Διγενή για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Οι πιτσιρικάδες του συλλόγου συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο Κοσκινού συνοδευόμενοι από τους γονείς τους και χάρηκαν τη μικρή αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που διοργάνωσε η διοίκηση, εννοείται λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.
Τα τμήματα υποδομών του Διγενή θα επανεκκινήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ