Ο καλλωπισμός και βελτίωση της λειτουργικότητας του γηπέδου του, καθώς και η ολοκλήρωση των εργασιών στο υπό κατασκευή βοηθητικό, σε χώρο έξω από το Παραδείσι στο τέλος του αεροδρομίου, είναι δύο από τις προτεραιότητες που έχει θέσει η νέα διοίκηση του Κλεάνθη για το διάστημα μέχρι την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021.
Οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά τις 19 Ιουλίου, ημερομηνία κατά την οποία θα ευχαριστήσει ο σύλλογος για τελευταία φορά τις δεκάδες των φίλων του που επισκέπτονται καθημερινά, από τις 19 του περασμένου μήνα, το στέκι του στην πλατεία Παραδεισίου.
Παρά τις δυσκολίες της εποχής, οι φίλαθλοι ανταποκρίνονται, συμμετέχουν και προσφέρουν στον πρόεδρο Μιχάλη Μαχλή, καθώς και στους συνεργάτες του, την αίσθηση της βεβαιότητας πως στην προσπάθειά τους τη νέα χρονιά, δεν θα είναι μόνοι.
Τέλος και σε ό, τι αφορά στην ομάδα καθ’ αυτή, ο προπονητής Κώστας Παπαδόπουλος συνεχίζει να αναζητά στη μετεγγραφική αγορά κεντρικό αμυντικό. Αυτή θα είναι, εκτός απροόπτου, η τελευταία καλοκαιρινή κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ