Η Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. Δωδεκανήσου θα διοργανώσει το πρωτάθλημα των Κ17 Παίδων – Κορασίδων, καθώς και το πρωτάθλημα των Κ19 Εφήβων – Νεανίδων, τα οποία θα διεξαχθούν σε μία φάση (Τελική) από την οποία θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές της ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου. Το Τελικό τουρνουά  της ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου θα διεξαχθεί στο νησί της Κω  για τις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων (Κ17) και Εφήβων – Nεανίδων (Κ19) το διήμερο 13 και 14 Ιουλίου 2019. Οι κανονισμοί της διοργάνωσης:

Ηλικιακό όριο:

Κ17 Παίδων – Κορασίδων: Αθλητές και αθλήτριες που έχουν γεννηθεί μετά την 1 Ιανουαρίου 2003.

Κ19 Εφήβων – Νεανίδων: Αθλητές και αθλήτριες που έχουν γεννηθεί μετά την 1 Ιανουαρίου 2001.

Τρόπος εγγραφής:

  1. Συμπληρώνοντας την ειδική ηλεκτρονική φόρμα στο www.12volley.gr
  2. Με email: tedeope@gmail.com , έως και τη Δευτέρα 9/7 μέχρι 14.00 ώρα.

Παράβολο συμμετοχής: 5 ευρώ ανά αθλητή/τρια

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ:

Κ19 ΑΓΟΡΙΑ : 13/7 ΩΡΑ: 09.00 Κ19 ΚΟΡΙΤΣΙΑ: 13/7 ΩΡΑ: 09.15

Κ17 ΑΓΟΡΙΑ : 13/7 ΩΡΑ: 09.30 Κ17 ΚΟΡΙΤΣΙΑ: 13/7 ΩΡΑ: 09.45

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ:

Κ19 ΑΓΟΡΙΑ : 13/7 ΩΡΑ: 12.00 Κ19 ΚΟΡΙΤΣΙΑ: 13/7 ΩΡΑ: 12.00

Κ17 ΑΓΟΡΙΑ : 13/7 ΩΡΑ: 12.00 Κ17 ΚΟΡΙΤΣΙΑ: 13/7 ΩΡΑ: 12.00

ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΕ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΜΠΛΩ: 8-16 ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΕ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ: ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Όλοι οι αγώνες του Πρωταθλήματος θα διεξαχθούν με το σύστημα των ΟΜΙΛΩΝ. Ο Τεχνικός

Υπεύθυνος του Τουρνουά δύναται να τροποποιήσει το αγωνιστικό σύστημα σε ταμπλό ΔΙΠΛΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ, ανάλογα με τις συμμετοχές.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ (σετ, πόντοι κ.τ.λ.): Οι αγώνες θα διεξαχθούν με το αγωνιστικό σύστημα Συνεχούς Καταγραφής Πόντων, σύμφωνα με τις Προκηρύξεις της Ε.Ο.ΠΕ.

ΕΠΑΘΛΑ: Κύπελλα για την πρώτη ομάδα και μετάλλια για τις τρεις πρώτες ομάδες.

Οι πρωταθλήτριες ομάδες διεκδικούν την απ’ ευθείας πρόκριση τους α) οι Παίδες-Κορασίδες στο Κυρίως Ταμπλό του Τελικού Τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Volley Juniors Κ17 που θα διεξαχθεί 26-28 Ιουλίου 2019 στην Κυανή Ακτή Πρέβεζας και β) οι Έφηβοι – Νεανίδες στο Κυρίως Ταμπλό του Τελικού Τουρνουά του Πανελληνίου ΠρωταθλήματοςBeach-Volley Juniors Κ19 που θα διεξαχθεί 2-4 Αυγούστου 2018 στη Ρόδο εκπροσωπώντας την ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου, αναλόγως με το άρθρο 1.4 της Γενικής Προκήρυξης.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΜΠΛΟ

Κάθε ομάδα μπορεί να λάβει μέρος σε όλα τα Τουρνουά.

Για κάθε θέση της τελικής κατάταξης των ομάδων και των αθλητών που τις αποτελούν, θα αποκτούν και οι δύο (ομάδες/αθλητές) τους αντίστοιχους βαθμούς στην Ατομική και Ομαδική Κατάταξη (Συνημμένος Πίνακας).

Για την τοποθέτηση των ομάδων στο Κυρίως Ταμπλό θα διεξαχθεί κλήρωση. Διευκρινίζεται, ότι σε περίπτωση που κάποια ή κάποιες από τις δηλωθείσες ομάδες, έχει ομαδική (ή ατομική) βαθμολογία από την προηγούμενη σεζόν 2017 στην αντίστοιχη ηλικιακή κατηγορία Κ17 ή Κ19, τότε κατατάσσονται στις αντίστοιχες θέσεις στο κυρίως ταμπλό, ανάλογα με τους βαθμούς τους και για τις υπόλοιπες ομάδες διενεργείται κλήρωση.

Σε κάθε περίπτωση, η τοποθέτηση των πρωταθλητριών ομάδων Regional Κ17 και Κ19 στα αντίστοιχα ταμπλό των Τελικών Τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley Juniors 2018 θα γίνεται με συντελεστή 0.5 της ισχύουσας βαθμολογίας.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Όλοι οι αγώνες του Πρωταθλήματος θα διεξαχθούν με το σύστημα των ΟΜΙΛΩΝ. Ο Τεχνικός Υπεύθυνος του Τουρνουά δύναται να τροποποιήσει το αγωνιστικό σύστημα σε ταμπλό ΔΙΠΛΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ, ανάλογα με τις συμμετοχές. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με το αγωνιστικό σύστημα Συνεχούς Καταγραφής Πόντων, σύμφωνα με τις Προκηρύξεις της Ε.Ο.ΠΕ.

Υπεύθυνος για κάθε τουρνουά θα είναι ο τεχνικός υπεύθυνος που θα ορίζει η ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου.

Οι όροι διεξαγωγής των τουρνουά και οτιδήποτε δεν προβλέπεται στη παρούσα προκήρυξη, καθορίζονται στις γενικές προκηρύξεις Κ17 και Κ19 της ΕΟΠΕ., ενώ η οργανωτική επιτροπή της ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου θα μπορεί κατά περίπτωση, σύμφωνα πάντα με την γενική προκήρυξη να αποφασίζει κατά περίπτωση για οργανωτικά θέματα των αγώνων που θα ανακοινώνει έγκαιρα στο site της Ένωσης.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ