Έναν απ’ τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του ρόστερ του κράτησε ο Α.Ο. Πυλίου καθώς στην ομάδα θα συνεχίσει και την νέα χρονιά ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης, που τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας.
Ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης αποτελεί πολύτιμο «γρανάζι» για την μεσαία γραμμή της ομάδας του Α.Ο. Πυλίου και μαζί με Γεωργιάδη, Τογρού, Χατζησουλεϊμάν και Βλαντιμίροφ συνθέτουν ίσως την πιο δυνατή μεσαία γραμμή της κατηγορίας.
Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής εξέτασε τις προτάσεις που είχε από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, εκτός Κω, ωστόσο, είδε θετικά αυτή την νέα προσπάθεια στον σύλλογο και είπε το «ναι».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Α.Ο. Πυλίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Μαργαρίτη. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ένας παίκτης με ποιότητα, όρεξη για ποδόσφαιρο και δίψα για διακρίσεις θα παραμείνει στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς.
Η δήλωση του Μαργαρίτη:
Είμαι χαρούμενος με την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, η διοίκηση και ο προπονητής. Πιστεύω στην ομάδα, στους συμπαίκτες μου και θα προσπαθήσω απ’ την μεριά μου να πετύχουμε τους στόχους μου έχει θέσει η διοίκηση. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να παλέψουμε για τα πάντα».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ