Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, προχώρησε ο Κλεάνθης.
Όπως επιβεβαίωσε στην «δσπορ» ο πρόεδρος του συλλόγου Μανώλης Παπακωνσταντίνου, οι «ροσονέρι» ολοκλήρωσαν την απόκτηση του έμπειρου μέσου Γρηγόρη Ρούμπου.
Πρόκειται για μία πολύ σημαντική μετεγγραφή για τον Κλεάνθη καθώς ο 35χρονος ποδοσφαιριστής διαθέτει πλούσια εμπειρία από τις Εθνικές Κατηγορίες της χώρας μας, έχοντας φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες του Απόλλωνα Παραλιμνίου, του Πανσερραϊκού και του Σιδηροκάστρου.
Ο Ρούμπος έρχεται στο νησί μας για επαγγελματικούς λόγους, με την διοίκηση του Κλεάνθη να κινείται με μεθοδικότητα και κάτω από άκρα μυστικότητα, αποσπώντας την υπογραφή του.
Να σημειώσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στο νησί μας στις 25 Ιουλίου, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «ροσονέρι».
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», η διοίκηση του Κλεάνθη βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση ενός επιθετικού, για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει επιτευχθεί προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και εντός των ημερών θα τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, για να ανακοινωθεί η μετεγγραφή.
Το όνομα του αθλητή δεν έχει διαρρεύσει από τους «ροσονέρι», ωστόσο, η «δσπορ» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι πρόκειται για έμπειρο σέντερ φορ, από ομάδα της Δωδεκανήσου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ