Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση του ΣΕΕΜΠ με τον Αντιδήμαρχο Στέφανο Δράκο

Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσιών Δόμησης του δήμου Ρόδου, Στεφανο Δρακο, είχε το Σωματείο Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών Μεσαιωνικής Πόλης Ρόδου (ΣΕΕΜΠ), εκπροσωπούμενο από τον Βασίλη Δοντά, Πρόεδρο, την Μαρια Αγγελου, Υπεύθυνη Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων και τον Βασίλη Καρακατσάνη, μέλος.

Τα θέματα που κυριάρχησαν στην συζήτηση ήταν ο χρόνος και το ποσό εξόφλησης χρήσης των κοινοχρήστων χώρων και τα όρια τους.

Αποφασίστηκε δίμηνη παράταση όσον αφορά στον χρόνο αποπληρωμής τους και παραπομπή του θέματος της έκπτωσης κατά 50%, όπως και πέρσι, από τον Αντιδήμαρχο στην αρμόδια οικονομική επιτροπή προς έγκριση, όμως με όρους.

Απαράβατος όρος η τήρηση των προκαθορισμένων ορίων του κοινοχρήστου χώρου κάθε ακίνητου. Σε αντίθετη περίπτωση θα χάνεται η έκπτωση και το πρόστιμο θα βεβαιώνεται στην εφορία.

Ανάλογα θα αφαιρείται η άδεια εισόδου χωρίς δικαίωμα επανέκδοσης της από όσους επιχειρηματίες παραβιάζουν το χρονικό όριο παραμονής εντός της Μεσαιωνικής Πόλης και θα αυστηροποιηθεί ο έλεγχος για δίκυκλα είτε πρόκειται για ιδιωτική, είτε πρόκειται για επαγγελματική χρήση.

«Ας αποδείξουμε ότι σεβόμαστε το μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς που έχουμε την τύχη να αποτελεί τον χώρο εργασίας μας».

Προτρέπουν τα μέλη του σωματείου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου