Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλύμνου σε συνεργασία με την κα Αναστασία Κλήμη, τελειόφοιτη ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο τένις, ανακοινώνει ότι ξεκινάει για τους καλοκαιρινούς μήνες (από 15 Ιουνίου έως 15 Αυγούστου ) ειδικό πρόγραμμα ένταξης στις ακαδημίες αντισφαίρισης, παιδιών ηλικίας 3 έως 10 ετών με προγράμματα baby και mini tennis. Η σχετική ανακοίνωση:

«Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον να αναπτύξουν διαδραστικά βασικές κιναισθητικές δεξιότητες και να εισαχθούν ομαλά στη φιλοσοφία του αθλητισμού, της παρέας, του συναγωνισμού, της συνεργασίας και της ευγενούς άμιλλας ενώ αναπτύσσεται με τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο, μέσω του ομαδικού παιχνιδιού δηλαδή, η κοινωνικότητά τους και κάθε τους δεξιότητα, εγκεφαλική και σωματική.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δραστηριότητες και παιχνίδια με τη χρήση ρακέτας και με ειδικά μπαλάκια κατάλληλα για τους μικρούς μας φίλους. Η ικανοποίηση αλλά και η διασκέδαση των παιδιών αποτελεί το βασικό μέλημα καθώς το πρώτιστο, που είναι η ασφάλεια, είναι εξασφαλισμένο. Η ύπαρξη ορίων και κανόνων αποτελεί ένα ακόμη μέλημά μας, απαραίτητο για την ομαλή διεξαγωγή της προπόνησής τους αλλά και σημαντικό πλεονέκτημα για την ενήλικη ζωή τους.
Πληροφορίες για το πρόγραμμα στην γραμματεία του Ομίλου και στα τηλέφωνα 2243024278 και 6949160365».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ