Αύριο στις 20:30 στην αίθουσα της κοινότητας Μαριτσών θα διεξαχθεί η Τρίτη, και όπως όλα δείχνουν καθοριστική, απολογιστική γενική συνέλευση του Ηρακλή Μαριτσών.
Στις δύο προσπάθειες που προηγήθηκαν δεν προέκυψε απαρτία μελών, με συνέπεια να αναβληθούν και αύριο θα γίνει η τρίτη και… φαρμακερή που ξεκαθαρίσει τα πάντα όσον αφορά στο μέλλον των «πρασίνων».
Ο πρόεδρος Μανώλης Παπαδημήτρης αναμένει τα πρόσωπα που έδειξαν ενδιαφέρον για να βοηθήσουν το σύλλογο, να το κάνουν επίσημα πράξη στην Γ.Σ., προκειμένου όλα να πάρουν το δρόμο τους.
Στο ενδεχόμενο νέα αποτυχίας διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης, η επόμενη ημέρα φαντάζει δυσοίωνη για τους Μαριτσενούς, αφού δεν πρέπει να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:
«Το Δ.Σ του Α.Κ.Σ. Ηρακλής Μαριτσών προσκαλεί τα μέλη του στην τρίτη και καθοριστική απολογιστική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στην κοινότητα Μαριτσών την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:30.
Η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη. Αγαπάμε την ομάδα και το μέλλον αυτής και βοηθάμε με κάθε τρόπο στην σωστή οργάνωση της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».
Από εκεί και πέρα πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο αρχηγός του Ηρακλή Μανώλης Παπαδημήτρης, με τον σύλλογο να εκφράζει και δημόσια τις ευχές του.
Αναλυτικά: «Το Δ.Σ του Ηρακλή Μαριτσών , οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο εύχονται στο αρχηγό της ομάδας μας Εμμανουήλ Παπαδημήτρη και την σύζυγό του Ειρήνη να τους ζήσει το μωράκι που έφεραν στο κόσμο, να είναι τυχερό και να το δουν όπως επιθυμούν».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ