Στις 6 το πρωί η ΕΡΤ επέστρεψε στοους τηλεοπτικούς δέκτες. Δύο χρόνια μετά το «μαύρο” και τη διακοπή του προγράμματος πραγματοποιήθηκε η αλλαγή του λογότυπου υπό την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.
«Ποδαρικό» στο πρόγραμμα της ΕΡΤ έκαναν ο Νίκος Αγγελίδης και η Βασιλική Χαϊνά, οι οποίοι συνέχισαν την πρωϊνή ενημέρωση και στο ertopen.com και ήταν φανερά συγκινημένοι. Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Αγγελίδης είχε μεταδόσει και την πρώτη εκπομπή το πρωί της 7ης Νοέμβρίου 2013 όταν τα ΜΑΤ είχαν μπει στο Ραδιομέγαρο.
Η νέα ΕΡΤ ξεκίνησε να εκπέμπει με την ανάκρουση του Εθνικού ύμνου ενώ ακολούθησε βίντεο με τα λογότυπα και τις ιστορικές μουσικές της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε
.gif)















