Ειδήσεις

Συναρπαστικές εμπειρίες στο βυθό

Στο καταδυτικό κέντρο BLUTOPIA MARINE PARK, έχουμε δημιουργήσει μια όμορφη παρέα απολαμβάνοντaς τις ομορφιές του βυθού. Μαζί σας θέλουμε να «ταξιδέψουμε» σε απίστευτους βυθούς όπου μπορείτε ακόμη να συναντήσετε ψάρια όλων των ειδών, όστρακα, μαλάκια και καρκινοειδή μέχρι και θαλάσσια θηλαστικά. Το κολύμπι υποβρυχίως δίνει την αίσθηση του «πετάγματος» λόγω εξουδετέρωσης της βαρύτητας που πετυχαίνουμε και της αξιοποίησης των τριών διαστάσεων του χώρου. Αυτή η αίσθηση έλλειψης βαρύτητας σε συνδυασμό με τις απίστευτες ομορφιές του βυθού θα μας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες .
Ξεκινώντας τη νέα καταδυτική σεζόν έχουμε σχεδιάσει ένα πρόγραμμα που θα αρέσει σε όλους: εκείνους που τώρα ξεκινούν την καταδυτική τους “καριέρα”, αλλά και τους παλιούς (έμπειρους) αυτοδύτες. Στα χρόνια τον καταδυτικών εμπειριών μας από ταξίδια σε διάφορα μέρη του κόσμου, με ένα τροποποιημένο από τα συνήθη προγράμματα θα σας προσφέρουμε νέες συναρπαστικές εμπειρίες. Έτσι λοιπόν προσθέτουμε στο υπάρχον πρόγραμμα νέα καταδυτικά σημεία, ολοήμερες εξορμήσεις, σχολείο Υ/Β φωτογραφίας, αλλά και διάφορες εκδηλώσεις που θα προγραμματίσουμε με σκοπό να μοιραστούμε τις καταδυτικές μας εμπειρίες.

Για τους “εκκολαπτόμενους” αυτοδύτες:
Κάθε μήνα διοργανώνουμε ένα σχολείο υποβρύχιας κατάδυσης “Open water divers” για όσους θέλουν να γνωρίσουν και να εξερευνήσουν τον υποβρύχιο κόσμο (το επόμενο σχολείο ξεκινάει την Δευτέρα 16/6). Η σχολή αυτοδυτών BLUTOPIA MARINE PARK θα σας μάθει να καταδύεστε με ασφάλεια και αφού καταρτιστείτε θεωρητικά μέσα από 10 ενότητες θεωρητικών μαθημάτων, θα εξασκηθείτε πρακτικά τόσο σε πισίνα όσο και στην θάλασσα για το πώς πρέπει να χρησιμοποιείτε τον καταδυτικό εξοπλισμό σας και πώς να «πετάτε» υποβρυχίως.
Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης πιστοποιείστε και αποκτάτε δύο διπλώματα (ένα στην Ελληνική και ένα στην Αγγλική = διεθνές) με τα οποία μπορείτε να καταδύεστε όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες 180 χώρες του κόσμου. Μετά την πιστοποίηση θα μπείτε στην ομάδα των φίλων της BLUTOPIA M.P. και στο Diving Club, απολαμβάνοντας όλες τις δραστηριότητες και τις εξορμήσεις μας.

Για τους έμπειρους αυτοδύτες:
– Discover Dive: Μαζί θα ανακαλύψουμε νέα καταδυτικά μέρη, ναυάγια, σπηλιές.
– Diving club: Ολοήμερες εκδρομές ή και διανυκτερεύσεις σε διάφορα σημεία με καταδύσεις και άλλα events.
– Οι δραστηριότητες του Diving Club θα περιλαμβάνουν επίσης: βραδιές προβολών από τις υποβρύχιες εκδρομές μας και προγραμματισμός νέων εξορμήσεων, συμμετοχές σε διάφορα καταδυτικά sites, ακόμη και προγραμματισμός φωτογραφικών εκθέσεων με ομιλίες και παρουσιάσεις στο κοινό των υποβρύχιων εμπειριών μας.
– Σχολείο Υ/Β Φωτογραφίας: Για να καταγράφουμε τα πάντα και να αποκτήσουν νόημα οι καταδύσεις μας.
– Οι εξορμήσεις θα γίνονται τα Σαββατοκύριακα αλλά θα υπάρχει δυνατότητα προγραμματισμού απογευματινών και νυχτερινών καταδύσεων σε επιλεγμένα σημεία ακόμα και τις καθημερινές.
Οι εκδρομές διοργανώνονται σε επιλεγμένες καταδυτικές περιοχές του νησιού μας όπως είναι η Καλλιθέα, το Λαδικό, η Λίνδος, το Πλημύρι, τα Κρητικά, η Κάμειρος, αλλά και σε νησίδες γύρω από την Ρόδο, Μάκρυ, Στρογγύλη, Χτενιά, Τετράπολη, Πεντάνησος, Εξαμίλι, Αλιμιά, και άλλα μεγαλύτερα και μακρύτερα νησιά όπως η Χάλκη, η Τήλος, η Σύμη, η Νίσυρος, το Καστελόριζο, η Κάλυμνος και η Λέρος.
Έχοντας εξαντλήσει τους βυθούς της περιοχής μας, για τους κατόχους “Open water divers”, θα έχετε πλέον αναβαθμιστεί σε “Αdvanced scuba divers”, με τις εμπειρίες που θα έχετε αποκτήσει και θα μπορέσετε να συμμετάσχετε και σε ταξίδια του εξωτερικού σε εξωτικά μέρη όπως είναι η Ερυθρά Θάλασσα, η Ινδονησία, τα νησιά της Καραϊβικής και άλλα, που οργανώνουμε με συχνότητα μια φορά τον χρόνο.

Σκοπός μας είναι όλοι μας να περάσουμε ένα ευχάριστο καλοκαίρι, γεμάτο μοναδικές εικόνες και εμπειρίες που θα το κάνουν αλλιώτικο από τα άλλα.

Πληροφορίες και εγγραφές:
6944444599, 6932079623, stratosjmj@hotmal.com
BLUTOPIA MARINE PARK

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου