Ειδήσεις

Γυναίκα προκαλεί επεισόδια εις βάρος των Φραγκισκανών!

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκάλεσαν δύο καταγγελίες του εφημέριου της Ιεράς Καθολικής Μονής των Φραγκισκανών Αδελφών Santa Maria, σε βάρος μιας αλλοδαπής που κατοικεί μόνιμα στη Ρόδο.

Η καταγγελλόμενη φέρεται να μεταβαίνει σχεδόν καθημερινά στην Ιερά Καθολική Μονή και να παρακολουθεί την θεία λειτουργία.

Αρκετές φορές, χωρίς αιτία είχε επιθετική –υβριστική συμπεριφορά προς το πρόσωπο του εφημέριου, προς τον έτερο ιερωμένο, αλλά και προς άλλους πιστούς.
Όπως περιγράφεται στις καταγγελίες άνευ λόγου δημιούργησε επεισόδιο την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 στο Καθολικό Κοιμητήριο. Ειδικότερα την 11:30 και ενώ ο εφημέριος τελούσε μνημόσυνο, μαζί με τον έτερο ιερωμένο και συγγενείς εκλιπόντων, άρχισε χωρίς λόγο να κινείται επιθετικά προς το μέρος τους, εκστομίζοντας ύβρεις και διάφορες ακατάλυπτες λέξεις, προκαλώντας ανησυχία στους πιστούς.

Στη συνέχεια ανέβηκε στην είσοδο του Κοιμητηρίου συνεχίζοντας να φωνάζει και να απειλεί, εμποδίζοντας τους πιστούς να αποχωρήσουν κινούμενη παράλληλα απειλητικά προς το μέρος τους.
Την Παρασκευή 6 Απριλίου 2014 δημιούργησε εκ νέου, σοβαρό επεισόδιο.

Ειδικότερα την 12:00 μετά το πέρας της θείας λειτουργίας άρχισε χωρίς λόγο να υβρίζει το πλήθος και να κινείται επιθετικά σε οποιοδήποτε πρόσωπο έβρισκε μπροστά της εκστομίζοντας ύβρεις, σκορπίζοντας φόβο και ανησυχία στους ευρισκόμενους πιστούς αλλά και στους ιερωμένους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου