Αθλητικά

«Καμπάνα» για τον Άγιο Γεώργιο, σε απολογία Αστέρας και Ορφέας

Ποινή «εξορίας» μίας αγωνιστικής κόστισαν στον Άγιο Γεώργιο τα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι του με τον Ευκλή, για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Ο διοικητικός παράγοντας του σωματείου Μανώλης Ντύρος, τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για διάστημα τεσσάρων αγωνιστικών, ενώ για τις επόμενες δύο δεν θα έχει το αντίστοιχο δικαίωμα ο προπονητής της Ασπίδας Σαλάκου Παναγιώτης Μαθιός, για τα όσα έγιναν στο ματς του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας με τους Πάνθηρες.
Οι Πειθαρχική Επιτροπή ανακοίνωσε τα ακόλουθα:
Φ.Α. Άγιος Γεώργιος-Ευκλής (26.2.2022)
«Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτό πειθαρχικές παραβάσεις.
Επιβάλλει στο σωματείο Άγιος Γεώργιος Μαλώνας την πειθαρχική ποινή της στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του για μία αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ (άρθρο 15’ παρ. 6 περ. α’-β’ του Π.Κ.)
Στον αναγραφόμενο στο Φ.Α. Ε. Ντύρο-μέλος Δ.Σ., την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στον χώρο των αποδυτηρίων για τέσσερις αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ (άρθρο 14’ παρ. 1,2,3 και άρθρο 12 παρ. 1,2 του Π.Κ.)»
Φ.Α. Ασπίδα Σαλάκου-Πάνθηρες (27.2.2022)
«Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτό πειθαρχικές παραβάσεις.
Επιβάλλει στο σωματείο Ασπίδα Σαλάκου την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης.
Στον αναγραφόμενο στο Φ.Α. Π. Μαθιό-προπονητή, την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στον χώρο των αποδυτηρίων για δύο αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 30 ευρώ (άρθρο 14 παρ. 1,2,3 και άρθρο 11 παρ. 2 του Π.Κ.)»
Κλήσεις σε απολογία
Την έγγραφη απολογία τους θα πρέπει να αρχίσουν να προετοιμάζουν οι διοικήσεις του Αστέρας Παστίδα και του Ορφέα, για τα όσα επιβαρυντικά χρεώθηκαν στα δύο σωματεία στα πρόσφατα παιχνίδια τους με τον Διαγόρα Βατίου και την Κατταβιά αντίστοιχα. Η Πειθαρχική Επιτροπή ανακοίνωσε τα ακόλουθα:
«Σύμφωνα με τις περιγραφές των αξιωματούχων αγώνων, καλούνται για παραβάσεις των άρθρων του ΚΑΠ και του Πειθαρχικού Κώδικα σε έγγραφη απολογία μέχρι την Πέμπτη 17.3.2022 και ώρα 16:00 στα γραφεία της ΕΠΣΔ τα κάτωθι φυσικά και νομικά πρόσωπα:
Φ.Α. Αστέρας Παστίδας-Διαγόρας Βατίου (9.3.2022)
*Το σωματείο Αστέρας Παστίδας, σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στην έκθεση του παρατηρητή αγώνος.
Επί παραβάσει των άρθρων 1-5, 14 παρ. 1,2,3 περ. α’, β’, το άρθρο 15 παρ. 4 περ. α’, β’ και άρθρο 15 παρ. 6 του Π.Κ.
Φ.Α. Ορφέας-Κατταβιά (5.3.2022)
*Το σωματείο Ορφέας
*Ο αναγραφόμενος στο Φ.Α. Σουκρή Κελέσογλου-πρόεδρος
Σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. από τον διαιτητή.
Επί παραβάσει των άρθρων 1-5, επ. 14 παρ. 1,2,3 περ. α’, β’ και άρθρο 12 παρ. 1,2 του Π.Κ.
Ποινές Ποδοσφαιριστών
*7 αγωνιστικές-70 ευρώ: Φωτεινής Π. (Πολυβώτης)
*4 αγωνιστικές-40 ευρώ: Στεργιόπουλος Χ. (Κατταβιά)
Καρράς Ε. (Τήλος)
*2 αγωνιστικές: Γιαννίκος Π. (Κλεάνθης)
*1 αγωνιστική: Καλαγρής Μ. (Ευκλής)
Σαμπάνης Κ. (Τήλος)
Τέλος για τυπικά για την Αναγέννηση
Στην τυπική επικύρωση της αποβολής της Αναγέννησης Έμπωνα από τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries προχώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ, μετά την παραίτησή της από το παιχνίδι με την Αναγέννηση Ασφενδιού, που ήταν και η τρίτη φετινή.
Τα εναπομείναντα παιχνίδια των Εμπωνιατών κατακυρώνονται υπέρ των αντιπάλων τους με σκορ 3-0, ενώ ο σύλλογος καλείται να καταβάλλει στην Ένωση χρηματικό πρόστιμο ύψους 50 ευρώ.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου