Τοπικές Ειδήσεις

Euromedica Γενική Κλινική Δωδ/σου: Ενημέρωση ιατρών της Ρόδου για τις νέες εξετάσεις Αξονικού & Μαγνητικού Τομογράφου

Εκδήλωση ενημέρωσης γιατρών της Ρόδου για τις νέες διαγνωστικές υπηρεσίες που προσφέρει η Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου διοργάνωσε η Κλινική την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου.

Οι νέες εξετάσεις αξονικού και μαγνητικού τομογράφου εντάσσονται στο πλαίσιο της συνεχούς ανανέωσης και διεύρυνσης των υπηρεσιών της Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου, με στόχο να αποτελέσει το σημείο αναφοράς για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας υγείας στη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα.

Η ενημέρωση απευθυνόταν σε γενικούς ιατρούς, καρδιολόγους και ουρολόγους.

Η κλινική πρόσφατα προσέθεσε ειδικά πρωτόκολλα στην αξονική και μαγνητική τομογραφία, δίνοντας τη δυνατότητα διεξαγωγής εξειδικευμένων εξετάσεων στους τομείς ουρολογίας και καρδιολογίας.

Στη Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου διενεργούνται πλέον Μαγνητική Πολυπαραμετρική Προστάτη, Αξονική Αγγειογραφία – Στεφανιογραφία και Αξονική Πυελογραφία. Στο πλαίσιο της διεπιστημονικής συνεργασίας της κλινικής με ιατρούς του ομίλου Euromedica, οι ιατροί ακτινολόγοι κα Ευτυχία Καψαλάκη και κ. Στάθης Δεσποτόπουλος μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό της κλινικής παρουσίασαν τις νέες υπηρεσίες και συζητήσαν με τους παρευρισκόμενους για τις ιατρικές ανάγκες των κατοίκων.

Με την προσθήκη αυτών των σημαντικών ιατρικών υπηρεσιών, η κλινική ανταποκρίνεται επιτυχώς στις αυξημένες ανάγκες των ασθενών και των ιατρών, προσφέροντας τις απαραίτητες υπηρεσίες με ασφάλεια, χωρίς οι κάτοικοι της Ρόδου και των γειτονικών νησιών να αναγκάζονται να μετακινηθούν στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Η Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου θα προχωρήσει στο μέλλον και σε άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των ιατρών

του νησιού για τις εξειδικευμένες ιατρικές πράξεις που διενεργούνται στην κλινική.

 

‘Οσοι ιατροί ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις επόμενες ημερίδες που θα διοργανώσει η Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου μπορούν να απευθύνονται στο τηλ : 2241045000

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου