Αθλητικά

Τριήμερο το φετινό Patmos Revelation

Μετά την περυσινή μεγάλη του επιτυχία, το Patmos Revelation επιστρέφει και φέτος στο νησί των Δωδεκανήσων και θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 29 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2018, όπου το νησί της Αποκάλυψης θα φιλοξενήσει αγώνες τρεξίματος (5χλμ. & 15χλμ.) και κολύμβησης ανοικτής θάλασσας (1 μίλι).  Οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης:

Ημερομηνία αγώνα: Κυριακή, 1η Ιουλίου 2018

Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

ΠΕΜΠΤΗ 28/06

09: 00-21: 00  Λάβετε αγωνιστικό πακέτο στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάτμου, “ΠΑΤΜΙΟΝ”

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/06

09: 00-21: 00  Λάβετε αγωνιστικό πακέτο στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάτμου “ΠΑΤΜΙΩΝ”
09: 00-12: 00  Kids’ Athletics από τον Ολυμπιακό και παγκόσμιος πρωταθλητής, Περικλής Ιακωβάκης, στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Πάτμου

Σάββατο 30/06 – Κολύμβηση Open Water

09: 00-21: 00  Λάβετε σετ αγώνων  για το τρέξιμο , στο Πνευματικό Κέντρο Πάτμου, “PATMION”

Η κολύμβηση θα πραγματοποιηθεί στο κόλπο του Γροίκου. Οι κολυμβητές θα καλύψουν την απόσταση της διαδρομής κολύμβησης 1 μίλι (1,6 χλμ.).

09: 00-11: 00  Λάβετε το κιτ αγώνων  για κολύμπι  από το γραφείο εγγραφής, στον κόλπο Γροίκου
10:45 Θέρμανση με την ομάδα του εκπαιδευτή pilates, Mandy Persaki
11:00  Έναρξη διαδρομής κολύμβησης 1 μίλι (1.6km)

ΚΥΡΙΑΚΗ  01/07 –  Τρέξιμο

15χλμ: Από τη Σκάλα – κατεύθυνση προς τη Νετία – επιστροφή στη Σκάλα – τρέξιμο στην παραλία ο δρόμος προς τον Γρόκο και στη συνέχεια στην παραλία Πέτρα – ανεβαίνετε στην πόλη της Χώρας – κατεβαίνουμε στη σπηλιά της Αποκάλυψης – επιστρέφουμε στη Σκάλα
5χλμ: Ξεκινώντας από τη Σκάλα – κατεύθυνση προς την παραλιακή διαδρομή προς Γρόκο – Επιστροφή στη Σκάλα
1χλμ: Από τη Σκάλα – διαδρομή στην παραλία για παιδιά

07: 00-09: 00  Λάβετε το κιτ αγώνων για τρέξιμο, από το γραφείο εγγραφής, στο σημείο Έναρξης / Τελειώματος του αγώνα, Σκάλα
08:00 & 8:45  Ζεσταινόμαστε με την ομάδα της εκπαιδεύτριας πιλάτες, Μάντι Περσάκη
08:15  Έναρξη διαδρομής 15χλμ
09:00  Έναρξη διαδρομής 5χλμ
10:55:  Έναρξη διαδρομής 1χλμ για παιδιά
12:00  Τέλος δραστηριοτήτων

Τρέξιμο

Η διαδρομή 15 χλμ ξεκινά από τη Σκάλα με κατεύθυνση προς Netia. Οι συμμετέχοντες επιστρέφουν στη Σκάλα, σε ένα σημείο πριν από τη μαρίνα της ΝΕΤΙΑΣ, και συνεχίζουν την πορεία τους στον παραλιακό δρόμο προς Γρόκο και στη συνέχεια προς την παραλία Πέτρα. Στη συνέχεια ανεβαίνουν και διασχίζουν την πόλη της Χώρα μέσα από τα σοκάκια της και τελικά, αφού κατεβαίνουν στο σπήλαιο της Αποκάλυψης, επιστρέφουν στη Σκάλα.

Η διαδρομή των 5 χλμ. Ξεκινάει από τη Σκάλα με κατεύθυνση προς το Γρίκο. Η διαδρομή βρίσκεται συνεχώς στην ακτή και λίγο πριν οι συμμετέχοντες εισέλθουν στο Γρίκο, κάνουν μια στροφή και επιστρέφουν στη Σκάλα από την ίδια διαδρομή.

Κολύμπι

Η συνολική περίμετρος της διαδρομής είναι 800 μέτρα. Οι αθλητές θα ξεκινούν από το εξωτερικό, μεταξύ των δύο στηλών που σηματοδοτούν την έναρξη του αγώνα, τρέχουν για να εισέλθουν στη θάλασσα και προς την πρώτη σημαδούρα (ενώ κολυμπούν η σημαία πρέπει να βρίσκεται στα αριστερά του ώμου). Θα ολοκληρώσουν τον αγώνα με 2 συνολικά γύρους (στροφές). Στον δεύτερο γύρο βγαίνουν από τη θάλασσα και καταλήγουν πάλι περνώντας από τις δύο στήλες για το φινίρισμα τους.

Τέλος Εισόδου:
Η συμμετοχή στον αγώνα καταβάλλεται και εξασφαλίζεται από την RunninGreece.

Η συμμετοχή περιλαμβάνει τα ακόλουθα οφέλη:
– Ηλεκτρονικό χρονοδιακόπτη (επίσημη ώρα και τόπος)
– Δίπλωμα συμμετοχής
– Αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής
– Αναμνηστικό μπλουζάκι

Καταχώρηση προθεσμίας: Η εγγραφή είναι ανοιχτή μέχρι τις 01 Ιουνίου 2018. Η συμμετοχή μπορεί να γίνει μέσω ηλεκτρονικής εγγραφής.

Υγειονομική κάλυψη:

Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι δρομείς συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ό, τι συμβαίνει στους δρομείς που σχετίζονται με θέματα υγείας ή οφείλεται στην έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συνιστάται ιδιαίτερα οι συμμετέχοντες να υποβληθούν σε λεπτομερή ιατρική εξέταση πριν από την είσοδό τους στον αγώνα. Οι διοργανωτές δεν θα ζητήσουν ιατρικό πιστοποιητικό από οποιονδήποτε αθλητή (αρσενικό και θηλυκό), αφού όλοι συμμετέχουν με αποκλειστικό κίνδυνο και ευθύνη (τα παιδιά είναι υπό την ευθύνη των γονέων ή των κηδεμόνων τους). Θα προσφέρουμε επίσης προσφορές για ειδική εξέταση υγείας για όλους τους δρομείς και μέλη των οικογενειών τους.

Ηλεκτρονικός Χρόνος:

Όλοι οι συμμετέχοντες θα χρονομετρηθούν από μια εταιρεία χρονομέτρησης χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρονικό σύστημα χρονισμού. Για το λόγο αυτό, οι δρομείς πρέπει να φορούν το τσιπ χρονισμού που θα λάβουν από το κέντρο εγγραφής μαζί με τον αριθμό συμμετοχής.
Προσοχή: Ο χρόνος σας δεν θα καταχωρηθεί και δεν θα συμπεριληφθεί στα αποτελέσματα αν δεν έχετε το τσιπ χρονισμού που συνδέεται με το παπούτσι σας και δεν θα περάσετε πάνω από τα χαλιά χρονισμού. Βραβεία Το μετάλλιο και το δίπλωμα απονέμονται στους καθέναν από τους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης Men and Women. Για τον πρώτο αθλητή (σε κατηγορίες Ανδρών και γυναικών) θα απονεμηθεί επίσης ένα κύπελλο. Σε όλους τους δρομείς που θα ολοκληρώσουν τον αγώνα θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου