ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Μr Facebook κάνει εκστρατεία υπέρ του βιβλίου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ζουγκενμπεργκ

Αφού πρώτα μας έκανε να κοι­τά­με σαν απο­χαυ­νω­μέ­νοι μια φω­τει­νή οθόνη τσε­κά­ρο­ντας ενη­με­ρώ­σεις και ποστ, τώρα ο Μαρκ Ζού­γκερ­μπεργκ θέλει να ανοί­ξου­με και κα­νέ­να βι­βλίο

Ο Μαρκ Ζού­κερ­μπεργκ, ο 30χρο­νος κροί­σος που μας έβαλε όλους μπρο­στά από μια οθόνη για να τσε­κά­ρου­με ενη­με­ρώ­σεις και να ανε­βά­ζου­με ποστ, τώρα μας προ­τεί­νει να κλεί­σου­με την οθόνη και να απο­κτή­σου­με μια νέα συ­νή­θεια.

Το διά­βα­σμα!

Φαί­νε­ται πως το αφε­ντι­κό του Facebook ανα­κά­λυ­ψε, έστω και αργά, την από­λαυ­ση του δια­βά­σμα­τος. Και αυτή τη χαρά ήθελε να την μοι­ρα­στεί με όλο τον κόσμο στις αρχές της νέας χρο­νιάς.

Ετσι, ο Ζού­κερ­μπεργκ, ανα­κή­ρυ­ξε το 2015 έτος βι­βλί­ων και έθεσε ως προ­σω­πι­κό του στόχο να δια­βά­ζει 2 βι­βλία τον μήνα. Και θα ανε­βά­ζει απο­δεί­ξεις για αυτό στο δια­δί­κτυο!

Μά­λι­στα, για να προ­ω­θή­σει την… εκ­στρα­τεία του, ο Ζού­κερ­μπεργκδη­μιούρ­γη­σε μια σε­λί­δας στο Facebook την οποία ονό­μα­σε «A Year of Books».

Εν­δια­φέ­ρον ότι η σε­λί­δα έχει ήδη πάνω από 200.000 likes ενώ το βι­βλίο που πρό­τει­νε ο Μαρκ ξε­πού­λη­σε μέσα σε λίγες ώρες από το Amazon.

«Ανυ­πο­μο­νώ να αφιε­ρώ­σω πε­ρισ­σό­τε­ρο από τον χρόνο μου στην ανά­γνω­ση βι­βλί­ων», δή­λω­σε χα­ρα­κτη­ρι­στι­κά ο 30χρο­νος.

Θυ­μί­ζου­με ότι ο Μαρκ πριν από 4 χρό­νια είχε βάλει ως στόχο του να μάθει κι­νέ­ζι­κα και όχι απλά έμαθε αλλά εκ­φώ­νη­σε ολό­κλη­ρη ομι­λία στα κι­νέ­ζι­κα μπρο­στά από τους έκ­πλη­κτους κι­νέ­ζους φοι­τη­τές στοΠε­κί­νο.

H αδελ­φή του γρά­φει βι­βλία

Η 31χρονη Ράντι Ζού­κερ­μπεργκ, πρώην διευ­θύ­ντρια μάρ­κε­τινγκ και διευ­θύ­νου­σα σύμ­βου­λος του ομί­λου «Zuckerberg Media», βα­ρέ­θη­κε κά­ποια στιγ­μή να έχει οντό­τη­τα μόνο ως «αδελ­φή του Μαρκ», έφυγε από την εται­ρεία και άρ­χι­σε να γρά­φει βι­βλία.

Ισως κά­ποια στιγ­μή ο Μαρκ να προ­τεί­νει το βι­βλίο της αδελ­φής του.

http://www.thetoc.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.