ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προς ψήφο στα κοινοβούλια η δίμηνη παράταση

news room 1 λεπτό ανάγνωση
eurogroup

Ολο­κλη­ρώ­θη­κε η τη­λε­διά­σκε­ψη του Euro Working Group και δρο­μο­λο­γή­θη­καν οι επό­με­νες κι­νή­σεις σχε­τι­κά με την ομαλή με­τά­βα­ση της Ελ­λά­δας στην προ­λη­πτι­κή πι­στω­τι­κή γραμ­μή ECCL.

Συ­γκε­κρι­μέ­να, το Euro Working Group ανέ­λα­βε να με­τα­βι­βά­σει στα ευ­ρω­παϊ­κά κοι­νο­βού­λια, από τα οποία απαι­τεί­ται να δοθεί έγκρι­ση, το ελ­λη­νι­κό αί­τη­μα για πα­ρά­τα­ση του Μνη­μο­νί­ου έως το τέλος Φε­βρουα­ρί­ου. Το αί­τη­μα συ­νο­δεύ­ε­ται και από τη δέ­σμευ­ση της ελ­λη­νι­κής πλευ­ράς για υλο­ποί­η­ση των μνη­μο­νια­κών δε­σμεύ­σε­ων, προ­κει­μέ­νου να ολο­κλη­ρω­θεί η 5η αξιο­λό­γη­ση της οι­κο­νο­μί­ας από την τρόι­κα.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, στην τη­λε­διά­σκε­ψη συ­ζη­τή­θη­κε και η εν­διά­με­ση έκ­θε­ση της τρόι­κας για την έως τώρα υλο­ποί­η­ση του Μνη­μο­νί­ου από τη χώρα μας.

APE-MPE

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.