Τοπικές Ειδήσεις

Ιωάννης Παππάς: Στην σύσκεψη της Κ.Ο ΝΔ με την ηγεσία του Υπ. Προστασίας του Πολίτη τέθηκαν τα ζητήματα που αφορούν τα Δωδεκάνησα

Ο κ. Παππάς συμμετείχε στην σύσκεψη της κοινοβουλευτική ομάδας της ΝΔ με την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, όπου εξέθεσε τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας. Συγκεκριμένα ανέδειξε με στοιχεία από την Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Δωδεκανήσου, την ανάγκη ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού των αστυνομικών υπηρεσιών των νησιών μας, λαμβάνοντας υπόψη την νησιωτικότητα, την έλλειψη αστυνομικών ανά νησί και την γεωπολιτική θέση της Δωδεκανήσου.

Ο Υπουργός κ. Τ. Θεοδωρικάκος ενημέρωσε για την έναρξη των εργασιών αποκατάστασης και ενεργειακής αναβάθμισης του ιστορικού κτιρίου που στεγάζει το αστυνομικό τμήμα της Λέρου στις αρχές του 2023, για το οποίο σημειωτέον ο κ. Παππάς είχε αλλεπάλληλες επαφές και συναντήσεις με τον τότε αρχηγό της Αστυνομίας και νυν γενικό γραμματέα Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη και τον κ. Δ.Παντελή Υποστράτηγο προϊστάμενο στον Κλάδο Διαχειριστικής – Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής/Α.Ε.Α, προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο.

Ο κ. Παππάς ευχαρίστησε τον Υπουργό για την απόφαση να εκκινήσει η διαδικασία αποκατάστασης με την έναρξη της νέας χρονιάς.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου