Ειδήσεις

«Αναζητήστε τις απαντήσεις σας εκτός ΣΥΡΙΖΑ κ. Χατζηδιάκο»

Με αφορμή τις δηλώσεις δημοτικής παράταξης και του επικεφαλής της κ. Φώτη Χατζηδιάκου, σύμφωνα με τις οποίες στο δημόσιο διάλογο ο ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίστηκε πως ο ίδιος ή η παράταξή του ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ στήριξη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου δηλώνει τα εξής:

  • Ουδέποτε υπήρξε δημόσια δήλωση με οποιαδήποτε μορφή της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου ή στελέχους ή έστω μέλους του ΣΥΡΙΖΑ που να περιέχει ή να υπονοεί τα όσα επικαλείται ο κ. Χατζηδιάκος.
  • Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε ανακοίνωση ή σχολιασμός από μεριάς μας της φήμης που συντηρούνταν από διάφορους κύκλους (διαβάσαμε μέχρι και σχετικό πρωτοσέλιδο σε τοπική εφημερίδα της Ρόδου) περί ενδεχόμενης στήριξης του κ. Χατζηδιάκου από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλήθεια, ποιος συντηρούσε αυτές τις φήμες;
  • Καλούμε τον κ. Χατζηδιάκο να αναζητήσει αλλού, μακριά από εμάς, τις όποιες ευθύνες επιχειρεί να καταλογίσει.
  • Οι διαδικασίες για τις πολιτικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι σε εξέλιξη. Με την ολοκλήρωσή τους θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις από τη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου, με τις οποίες θα γνωστοποιηθούν τεκμηριωμένα οι επιλογές μας. Καταληκτικό χρονικό όριο, όπως αυτό έχει οριστεί από την Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για το σύνολο των επιλογών μας, είναι ο μήνας Νοέμβριος.

Τέλος, εκφράζουμε τον προβληματισμό μας για το τι εξυπηρετεί αυτή η αδικαιολόγητη επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ από τον κ. Χατζηδιάκο και την παράταξή του. Επιφυλασσόμαστε να πάρουμε θέση και πάλι στο μέλλον.

Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ νότιας Δωδεκανήσου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου