«Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Δεν θα συναινέσουμε στην αποδέσμευση κανενός ποδοσφαιριστή που έχει συμφωνήσει μαζί μας, τουλάχιστον μέχρι να βρούμε τον αντικαταστάτη του. Είναι θέμα αρχής, αλλά και εύρυθμης λειτουργίας του συλλόγου». Οι παραπάνω γραμμές περιγράφουν τη στάση των ανθρώπων της Κατταβιάς απέναντι στο θέμα που προέκυψε με τον Ανδρέα Κατσαρή και ταυτόχρονα συνιστούν μήνυμα προς κάθε άλλο ποδοσφαιριστή της ομάδας, ο οποίος ενδεχομένως να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του να εκδηλώσει τάσεις φυγής.
Ο έμπειρος μέσος ζήτησε να αποχωρήσει επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και παρά τα όσα γράφτηκαν χθες σε τοπικές ιστοσελίδες περί κοινής συναινέσει λύσης της συνεργασίας του με την Κατταβιά, παράγοντες της διοίκησης του σωματείου υποστήριξαν πως ουδέποτε έδωσαν τη συγκατάθεσή τους και ούτε και σκοπεύουν να το πράξουν. Όπως σημείωσαν, η ομάδα έχει δομηθεί με συγκεκριμένο τρόπο, η προετοιμασία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ως εκ τούτου, δεν υπάρχει η πολυτέλεια να συναινέσουν στην αποχώρηση παικτών που θεωρούνται κομβικοί.
Σύμφωνα με τους «κιτρινόμαυρους» της Νότιας Ρόδου, οι συμφωνίες υπάρχουν για να τηρούνται, οφείλουν να γίνονται σεβαστές ακόμα και στην περίπτωση που ένας αθλητής δεχθεί μία πιο συμφέρουσα πρόταση και ουδείς θα αφεθεί ελεύθερος, αν προηγουμένως δεν έχει διασφαλιστεί πως το κενό θα καλυφθεί με ισάξιο ή καλύτερο παίκτη.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ